Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Strakonická přípravka zaválela. První místo Junioru ocenil Milan Baroš

 
úterý, 30. ledna 2018, 14:12

V sobotu 27. ledna se hráči Junioru Strakonice zúčastnili kvalitně obsazeného halového turnaje v Příbrami. Nadějní fotbalisté (ročník 2008) si vedli v těžké konkurenci výborně a celý turnaj vyhráli bez ztráty kytičky. Ve finále s Kladnem korunovali skvělý výkon jasným vítězstvím.

Ve skupině Strakoničtí porazili všechny protivníky rozdílem tří gólů. Nejprve narazili na domácí Příbram 4:1, Dynamo ČB 4:1 a Vlašim 3:0. V semifinále nezaváhali ani proti Berounu 3:1 a finále přehráli Kladno 6:2.

„Kluci si zaslouží velkou pochvalu za předvedenou hru a nesmírnou bojovnost, kterou na závěr turnaje ocenil i vynikající fotbalista Milan Baroš,“ poznamenal trenér Tomáš Kostka.

Konečné pořadí:
1. FK Junior Strakonice
2. SK Kladno
3. 1.FK Příbram (zelení)
4. Lev Beroun
5. SK Dynamo ČB
6. SK Slavia Praha
7. 1.FK Příbram (černí)
8. FC Sellier & Bellot Vlašim

Vítězný Junior Strakonice s Barošem

Vzadu stojí Milan Baroš, štístko Amálka Kostková a trenér Tomáš Kostka. Uprostřed jsou Matěj Peleška, Filip Švejnoha, Jonáš Kostka, Martin Zeman, Tobias Martínek, klečí Adam Rejšek, Václav Kotrc.

Napsal(a) FKJS