Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Osmnáctka Písku v přípravě přehrála Vodňany

 
úterý, 30. ledna 2018, 11:36

Na začátek přípravy přijeli hosté z Vodňan (I. A třída) v kombinované sestavě s několika dorostenci i bývalými hráči píseckého dorostu: Hudákem, Šourkem a Bečvářem.

Od úvodních minut se hrálo vyrovnané utkání. V 35. minutě šli domácí do vedení, když na úrovni ofsajdové hranice přebral míč Gažík a individuální akci proměnil v branku. Hosté kontrovali v 39. minutě po standardní situaci a následné hlavičce Kvapila.

V druhém poločase zbylo více sil dorostencům Písku a po penaltách na Gažíka a Sládka, které sám druhý jmenovaný proměnil, vedli už 3:1. V 77. minutě stvrdil vítězství Písku na konečných 4:1 Tanhielov.

Trenér Písku Vlastimil Klusoň po utkání řekl: „Viděli jsme hráče, kteří připadají v úvahu pro rodící se devatenáctku. Rozdíl v soutěžích je velký, ale někteří určitě mají potenciál se do kádru U19 dostat.“


FC Písek U18 – FK Vodňany 4:1 (1:1)

Branky: Sládek 2, Gažík, Tanhielov – Kvapil.

FC Písek: Pícha (46. Dlouhý) – Novotný (60. Žurek), Václavík, Řezáč, Peroutka – Žurek (46. Micka), Rajzl, Nosek (40. Stráský), Sládek, Stráský (14. Tanhielov, 81. Kučera) – Gažík.

Napsal(a) FC Písek | Foto Jan Škrle