Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vítězná premiéra trenéra Kadlece. Jankov vs. T. Sviny 4:1

 
neděle, 28. ledna 2018, 20:27

Mužstvo divizního Jankova v prvním utkání v zimní přípravě porazilo na umělém trávníku Hluboké Spartak Trhové Sviny zaslouženým výsledkem 4:1, když všechny góly padly již v prvním poločase.

Jankovští pod vedením nového kouče Petra Kadlece se střelecky prosadili jen v prvním dějství. Sympaticky bojujícího soupeře z I. A třídy překvapili pohotovou střelbou. A tak nebylo divu, že svinenský brankář Karel Brůha lovil čtyřikrát míč ze sítě. A to ještě musel mnohokrát zasahovat.

První gól obstaral Martin Rytíř, po dvaceti minutách zvýšil z trestného kopu Roman Mužík a další přidal opět Rytíř. Spartakovci se prosadili v závěru poločasu, ve 40. minutě prostřelil gólmana Komárka 18letý Jiří Šemro. Odpověď Jankova byla blesková, v následující minutě uzavřel střelecký účet celého zápasu obránce Jakub Zajíc. Po přestávce tempo hry výrazně opadlo a skóre se již nezměnilo. Třicítku diváků už nezahřál žádný gól.

V obou týmech došlo v zimě jen k minimálním změnám. „Kádr máme stejný, nikdo nepřišel. Usilovali jsme o Zachaře z Dynama, ale nakonec to nevyšlo,“ uvedl trenér T. Svinů Martin Písko. „My jsme získali Daniela Kočera, je to mladý kluk, který přišel z dorostu SKP. Do sestavy se vrátil po dlouhodobých zdravotních problémech Mužík. Odešel jen Kollár,“ zmínil se o pohybu v kádru Jankova trenér Petr Kadlec.


SK Jankov – Spartak Trhové Sviny 4:1 (4:1)

Góly: Rytíř 2, Mužík, Zajíc – Šemro.

Jankov: Komárek – Bürger, Maršán, Popelka, Zajíc – Kočer, Fajtl, Šebelka, Sedlic, Rytíř – Mužík. Střídali Pavelec – V. Jirkovský, D. Šindelář, Prediger, D. Jirkovský.

T. Sviny: K. Brůha – Smoleň, D. Brůha, Hruška, J. Gažák, L. Gažák, Valut, Kolář, Šemro, Kodras, Petr. Střídali Valter, Tomek.


 
 
Napsal(a) Petr Vlasák, redakce | Foto Petr Vlasák