Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Intenzivní týden zakončí Písek dvojzápasem

 
středa, 24. ledna 2018, 09:23

Zimní příprava prvoligových fotbalistů FC Písek se dostává do závěru své první třetiny - ještě šest týdnů pak bude zbývat do domácího ligového souboje Písku s Vltavínem.

Prozatím široký kádr, z něhož trenéři poskládají sestavu pro jarní část ČFL, si tento týden užívá pořádný zápřah. „Ještě více přitáhneme, hráče čeká ještě větší záběr než doposud. Budeme ve třetím týdnu přípravy, na který máme naplánovaný velký objem a intenzitu. Pokračujeme podle plánu, který jsme si stanovili. V sobotu nás čeká dvojzápas, takže doufám, že budeme mít dostatek lidí, abychom obě utkání pokryli. Kromě drobnějších zdravotních problémů jsem s přípravou zatím spokojený,“ prozradil trenér A-týmu Rostislav Grossmann.

K přátelským zápasům však na umělou trávu u Otavy o víkendu nevyběhne pouze áčko. K prověření aktuálního stavu v pokračující přípravě se chystají také starší dorostenci.

Víkendové zápasy

Muži A:
Sobota 27. 1. 2018 od 11,00 hodin: FC Písek - FK Spartak Soběslav
Sobota 27. 1. 2018 od 13,00 hodin: FC Písek - TJ Štěchovice
U 19:
Neděle 28. 1. 2018 od 10,30 hodin: FC Písek - FK Viktoria Plzeň U 17
U 18:
Neděle 28. 1. 2018 od 12,30 hodin: FC Písek - FK Vodňany

Napsal(a) (pbr) | Foto Jan Škrle