Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vodňanská drůbež se dotahuje na Chill

 
čtvrtek, 18. ledna 2018, 09:58

V 8. kole Vodňanské ligy 2017/2018 si Vodňanská drůbež vítězstvím nad Oranjes udržela naději na FINAL4. O to se naopak musí strachovat Chill, který prohrál už potřetí v řadě – tentokrát s TK Rumpál a v posledním kole základní části ho čeká zápas o všechno proti Mexicu. I to už má účast ve FINAL4 jistou, protože otočilo zápas se Seš-lostí. Vedoucí DG303 je stále stoprocentní, když porazilo i Sokolskou louku, ale dále pokračuje krize Kaprů, kteří jen remizovali s 5 Samycemi a zůstávají předposlední.

STATOM základní část 2017/2018: 8. kolo


Oranjes – Vodňanská drůbež  2:4 (0:3)

Branky: Petřík, vlastní (Novák P.) – Urban, Rokůsek, Valenta, Křenek. ŽK: Žejdlík, Kaliský – Tesař V., Lang. Penalty: 1:1
Oranjes: Huneš-Zlatohlávek, Polanský T., Žejdlík, Petřík, Vondráček, Madar, Brych, Kaliský
Vod. drůbež: Novák P.-Varyš R., Šácha, Urban, Rokůsek, Valenta, Tesař V., Lang, Krejčí Jak., Křenek

Drůbež začala velmi aktivně a rychle se ujala vedení. Hráči Oranjes se velmi dlouho dostávali do nějaké konstruktivnější rozehrávky a dost lacino přicházeli o slibné šance. Do pauzy stihla Drůbež skóre navýšit na rozdíl tří branek. Druhá půle byla ze strany Oranjes už lepší a soupeři se herně vyrovnali. Drůbežářům se navíc přestalo dařit v koncovce. Oranjes se tak podařilo během druhé části snížit na rozdíl jedné branky a svůj tlak stále stupňovali. Definitivní tečku za vítězstvím podtrhli čtvrtým gólem drůbežáři 30 vteřin před koncem a stále drží naději na postup do FINAL4.

DG303 – Sokolská louka  8:3 (5:1)

Branky: Bečvář 2, Vorel Z. 2, Kukla, Rauscher, Hornát, vlastní (Brůžek Jin.) – Faktor, Malcher, Novák P. ŽK: Machnyk, Novák P. (oba Sok. Louka). Penalty: 2:1
DG303: Liška Z.-Hájek, Bakula, Srkal, Kukla, Rauscher, Hornát, Bečvář, Vorel Z.
Sok. louka: Babický-Brůžek Jin., Faktor, Malcher, Machnyk, Liška M., Profant, Kapusta, Novák P.

DG začalo velkým náporem, ale ten sokolíci dokázali ustát. Naopak se z rychlého protiútoku dostali i do vedení. To jim ale dlouho nevydrželo. Hráči DG ve chvilce zápas otočili a s přehledem kontrolovali hru po zbytek prvního poločasu. Do pauzy odcházeli již se čtyřbrankovým vedením. Druhá půle již byla pomalejší, ale branky padaly na obou stranách. Nicméně DG zvládlo v klidu i 8.kolo a již vyhlíží svého soupeře na FINAL4.

5 Samyc – FC Kapr 3:3 (2:0)

Branky: Prenner 3 – Turek P. 2, Valta. ŽK: Šulc S., Trněný, Šulc J. – Hojdekr. Penalty: 2:2
5 Samyc: Plojhar-Šulc S., Tesař J., Trněný, Prenner, Šulc J.
FC Kapr: Iral-Filip, Hojdekr, Kašpar, Valta, Staněk, Turek P., Konvička

Souboj dvou týmů z nejspodnějšího patra tabulky rozehráli lépe Kapři. Byli aktivnější, ale nevycházela jim konečná fáze. Samyce se však postupně osmělily a začaly být také nebezpečné. Větší aktivita jim přinesla i vedoucí branku, když Iral podcenil střelu z dálky. Kapři svého soupeře stále tlačili před jejich branku, ale po rychlém protiútoku znovu inkasovali. Ve druhé půli začal Samycím docházet dech a Kaprům se podařilo během pár minut vývoj utkání otočit. Závěr zápasu ale Kapři opět nezvládli a lacino inkasovali z rohu necelou minutu před sirénou.

TK Rumpál – Chill   6:4 (4:3)

Branky: Pravda 3, Cais 3 – Varyš J. 2, Malík, Kinský. ŽK: Varyš J., Malík (oba Chill). ČK: Babka (2xŽK) – Färber (2xŽK). Penalty: 2:2
TK Rumpál: Opatovský (Suchý)-Tesárek, Pravda, Kochma M., Babka, Boháč, Ryšánek, Šandera, Cais
Chill: Janda-Benedikt O., Veselý, Rusín, Varyš J., Malík, Šteier, Färber, Kinský

Chill začal skvěle a po 10 vteřinách již vedl. Rumpál nezachytil začátek utkání a než se hráči rozkoukali, tak to bylo 0:3 pro soupeře. Jako by to vypadalo, že se tím hráči Chillu uspokojili a polevili v koncentraci. Toho dokázal Rumpál skvěle využít, a ještě do poločasu výsledek zápasu otočil. V druhé půli se hra přelévala ze strany na stranu a šancí bylo vidět hodně na obou stranách. V koncovce byli ale přesnější hráči Rumpálu a závěr zápasu si pohlídali. Letošní nováček si vítězstvím pojistil svou účast ve FINAL4. Naopak Chill může ještě v posledním kole o svou pozici v nejlepší čtyřce přijít.

FC Mexico – Seš-lost   7:1 (2:1)

Branky: Jirkovský 3, Pasecký 2, Šimčík, Krejčí J. – Hrachovec P. ŽK: Funda, Polanský M. (oba Seš-lost). Penalty: 0:3
FC Mexico: Beneš-Šimčík, Žurek R., Mottl, Jirkovský, Krejčí J., Kochma O., Žurek J., Pasecký
Seš-lost: Dušek-Kvapil, Hubáček Š., Funda, Želízko, Hrachovec P., Šabršula, Polanský M., Hubáček F.

Do vedení se dostala Seš-lost z penalty, ale Mexicu se podařilo výsledek rychle otočit. Do pauzy mohli ještě vedení navýšit, ale v zakončení moc štěstí neměli a mladíci navíc dobře bránili. I díky tomu si Seš-lost dlouho držela naději na dobrý výsledek. Ve druhém poločasu se však Mexico přeci jen dařilo trefovat bránu a skóre narůstalo. Seš-lost hrála spíše na protiútoky, ale v brance Mexica chytal výborně Beneš, který nahradil zraněného kapitána Turka a za svá záda již žádný míč nepustil. Mexico si tak definitivně zajistilo účast ve FINAL4.

Utkání řídil rozhodčí Lukáš Říha.

Napsal(a) Petr Koutský | Foto Vladimír Petřík
 


 
Reklama