Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Útok na body nevyšel, Táborsko podlehlo Olympii

neděle, 26. listopadu 2017, 16:48

Druholigoví fotbalisté FC MAS Táborsko měli přání mít po podzimu přes dvacet bodů v tabulce FNL a užít si klidnou zimu. Po domácí porážce s Varnsdorfem se však bodů nedočkali ani v Praze na Strahově proti Olympii.

Utkání rozhodla 21. minuta a nejlepší střelec domácích Katidis, který si obhodil Hella a propálil brankáře Tomu. Olympia ve druhém poločase nastřelila tyčku a břevno, ale své vedení nenavýšila. Táborsko usilovalo o vyrovnání, obranu Olympie větral hlavně Mrsič, leč šance Navrátila nebo Štohanzla, který technickým obloučkem nastřelil horní část břevna, zůstaly nevyužity. Táborsko zakončilo podzim s bilancí jednoho vítězství venku.

Hodnocení trenéra FCT Romana Nádvorníka: „Bohužel jsme nebyli schopni vyrovnat se s agresivitou soupeře. Výrazně nám chyběl v záloze Nešický, scházela nám lepší mezihra. Soupeř šel do vedení po hrubé chybě Hella, který se nechal snadno obejít, a inkasovali jsme. Vypracovali jsme si šance, ale nebyli jsme schopni dát gól. Soupeř nás předčil. Po této prohře jsem zklamán, nehráli jsme tak, jak bychom si představovali. Chtěli jsme se dostat přes dvacet bodů. To se nepovedlo. Máme stejně bodů jako před rokem. Budeme muset přes zimu zapracovat na proměňování šancí, abychom byli zachráněni. Před začátkem soutěže bychom po podzimu osmnáct bodů brali, ale vzhledem k vývoji jsme měli mít bodů více.“


FK Olympia Praha – FC MAS Táborsko 1:0 (1:0)

Branka: 21. Katidis. Rozhodčí: Dubravský – Novák, Petřák. ŽK: Rothe, Dordević, Ruml, Frizoni, Frydrych – Prošek, Hell, Souček. Diváci: 150.

Olympia: Frydrych – Frizoni, Duben, Rothe, Žežulka (46. Kuťák, 90. Maršálek) – Katidis, Opluštil, Ruml, Vopat – Verner, Dordević (88. Bareš).

Táborsko: Toma – Prošek, Navrátil, Hell (62. Essomba), Klusák – Kučera – Souček, Štohanzl, Kopřiva (73. Blecha), Mrsić – Musiol.

 
 
Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle