Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné zakončí podzim dohrávkou na hřišti Rakovníka

 
pátek, 24. listopadu 2017, 12:07

Malšané mají před sebou závěrečný zápas roku 2017. Zatímco ostatní týmy divize A si užívají zaslouženou přestávku, Roudné bude bojovat o poslední podzimní body v sobotní dohrávce proti Rakovníku.

Nováček Rakovník předvádí doma a venku enormně rozdílné výkony. Na vlastním stadionu ještě neprohrál, ale venku je sotva poloviční. Potvrdila to minulá porážka u posledních Přeštic (0:1), kde slavila úspěch jednoduchá a důrazná hra Západočechů. Podle rakovnického trenéra Libora Šímy jim dělá problémy hra do plných.

Trenér Rudolf Otepka se pro sobotní utkání musí obejít bez několika hráčů základní jedenáctky. „Už teď je jasné, že chybět bude zraněný Páťa Kössl, spolu s ním i vyloučený Ondra Otepka. A z pracovních důvodů nemůže jet ani Láďa Vávra. Zlobí nás i další marodi. Takže si s Honzou Rezkem samozřejmě musíme vzít kopačky i my,“ říká roudenský kormidelník k potížím se složením sestavy. Nabízí se otázka, zda nevyužít služeb hrajících trenérů béčka Roudného Šolce s Voglem. „Nevím, jestli by jeli,“ usmívá se Otepka.

Hříšník Ondřej Otepka (na snímku) vyfasoval od disciplinárky čtyři zápasy natvrdo, takže bude scházet i v úvodu jara.

Rakovník bude v sobotu velkým favoritem. To si malšané uvědomují. „Rakovník je zatím pátý a doma doteď nenašel přemožitele. No, uvidíme. Ale snadné bysme to tam neměli, i kdyby nás byl plný počet. Čeká nás hodně těžký zápas. Za prvé chceme dohrát v jedenácti, protože v posledních dvou utkáních jsme inkasovali dvě červené karty. Za druhé tam jedeme samozřejmě s respektem, můžeme jenom překvapit. Pokusíme se o to,“ říká odhodlaně Rudolf Otepka.

Jak naposledy nastoupili:

Rakovník: Pešek – Krupička, Gašpárek, Besta, Severin – Hamouz (70. Tvrz), Sklenka, Pucholt, Čech (55. Spal) – Schwendt, Červený. Trenér Libor Šíma.

Roudné: Hřebejk – Kössl (80. D. Lerch), L. Holub, M. Otepka, Markytán – Vávra (90. Samek), O. Otepka, Maršík, Bartoš (72. Svoboda) – Píša, Růžička. Trenér Rudolf Otepka.

Výkop sobotního utkání je ve 13 hodin a odřídí ho sudí Duda - Janoch, Hodek.

Napsal(a) Milan Šíma, Michal Průcha | Foto Michal Průcha