Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO/Sumář divize: Černý víkend, jihočeské kluby nevyhrály

 
středa, 15. listopadu 2017, 12:03

Ze strany jihočeských zástupců to byl bodově hubený víkend. Na západě Čech vysoko prohrály Č. Krumlov a Roudné, smolnou a hořkou porážku musela překousnout Soběslav v Hořovicích. Jediný bod si na své konto připsal Jankov, škoda, že dobře rozehranou partii s Doubravkou nedotáhl do vítězného konce.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 14. KOLE DIVIZE A  


FK Hořovicko - FK Spartak Soběslav 2:1 (0:0)

Branky: 74. Mach, 77. Klimeš – 51. Vaněk. Rozhodčí: Vnuk - Hocek, Švagr. Delegát: Vrzal. ŽK: 1:4 (Hajdarevič – Podráský, Boháč, Janoušek, Hnilička). Diváků: 135.

Soběslav: Kuník – Hromada, Suchan, Boháč, Vaněk – Žalda (68. Šmídmajer), Podráský (83. Chotovinský), Nohava, Janoušek – Dvořák, T. Mazouch. Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: Kuník, Vaněk, Nohava, T. Mazouch

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „V Hořovicích jsme opět nechali ležet body na hřišti. Myslím, že jsme byli fotbalovější, dostali se do vedení, měli Dvořákem šanci na pojištění výsledku. Bohužel jsme skóre nezvýšili, naopak z protiútoku domácí vyrovnali a za tři minuty dostaneme po chybě druhý gól. Je to škoda, stačí tři minuty a přijdeme v dobře rozehraném zápase o body. Dobrý zápas odchytal Kuník, v poli bych pochválil Vaňka, Nohavu a Tomáše Mazoucha.“


FC Viktoria Mariánské Lázně - FK Slavoj Č. Krumlov 4:0 (2:0)

Branky: 31. Kavalír, 39. Lukáš, 47. Kabelák, 63. Holub. Rozhodčí: Duchoň - Krejsa, Aubrecht. Delegát: Bobek. ŽK: 3:2 (Kravar, Kavalír, Lukáš- Klivanda, Beránek). Diváků: 100.

Č. Krumlov: Hňup – Švec, Kabele, Dudák, Mravec – Kroupa (64. Babka), Wagner, Novák, Persán (80. Neckář) – Beránek, Klivanda (85. Svoboda). Trenér Václav Domin.

Nejlepší hráči: nikdo

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „U nás už to je klasika, která nás pronásleduje už několik kol. Nedůraz nejenom před naší brankou, ale i před soupeřovo. Na to doplácíme inkasovanými góly, protože protivník toho využije. A při našich útočných akcích je to to samé. Nejdeme za dorážkou, abychom to dotáhli do konce. Výsledkem jsou zbytečné ztráty. Pořád se to snažíme napravit, ale víc času na to asi bude až v zimě.“


FC Slavia Karlovy Vary – TJ Malše Roudné 6:1 (1:1)

Branky: 3. (pen.), 78., 85. a 88. Geňo, 68. Vokáč, 70. Psohlavec – 44. Markytán. Rozhodčí: Cihlář – Štrincl, Šmat. Delegát: Pešek. ŽK: 0:1 (Markytán). ČK: 0:1 (2. Tušer za ruku). Diváků: 85.

Roudné: Hřebejk – Svoboda, Holub, Tušer, Maršík – Píša, Vávra, O. Otepka, Samek, Bartoš – Markytán. Trenér Rudolf Otepka.

Nejlepší hráči: nikdo

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Do Varů nás přijelo jenom pár, i když tím výsledek nechci omlouvat. Zaskočila nás hned ze začátku penalta, po které jsme byli potrestáni. Vyloučením a gólem. Jenže pak musím kluky ocenit, že to nevzdali, zvlášť když Hřebejk další nařízenou penaltu zneškodnil. Dokonce se nám podařilo ještě před koncem poločasu krásným gólem Markytána vyrovnat. Po změně stran jsme ještě chvíli drželi stav, ale domácí měli v poli přece jenom o hráče víc a navíc mohli střídat. Takže byli na rozdíl od našich kluků pořád čerství. Pak jsme už nestačili.“


SK Jankov - SK Senco Doubravka 2:2 (2:0), penalty 7:8

Branky: 14. Beránek, 43. Kollár - 63. Krejčí, 72. Ungr. Rozhodčí: Raplík - Fojtík, Dujsík. Delegát: Lhoták. ŽK: 1:2 (Fajtl - Ungr, Sýs). Diváků: 178.

Jankov: Komárek (27. Pavelec) - Jirkovský (87. Řezníček), Maršán, Kroneisl, Zajíc - Bürger, Fajtl, Kollár, Beránek (80. Šindelář) - Šebelka, Rytíř. Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: Beránek

Ivo Čech, trenér Jankova: „Doubravka u nás potvrdila vzestup své výkonnosti, stejně jako v předchozích asi šesti utkáních neprohrála a musím říci, že zaslouženě. My pochopitelně chtěli zvítězit, připravovali jsme se a také v poločase vedli o dvě branky, ale hosté byli lepší, živější, důraznější a my se s tím jen těžko vyrovnávali. Na začátku druhé půle jsme měli dvě tutovky, bohužel na tříbrankový rozdíl jsme nezvýšili a soupeř nás pak za chyby potrestal. Penalty jsme nekopali zle, ale druhý bod jsme nevyválčili, škoda, hodil by se moc. Smůla se na nás lepí, poměrně vážné zranění ramene utrpěl brankář Komárek, fit není ani druhý gólman Pavelec, do hry je nás deset, ale pereme se s tím, jak se dá. Poslední utkání nás čeká v Plzni a bylo by pěkné si na dokopnou odvézt nějaký bodík. To by bylo příjemné zakončení celkem podařeného podzimu.“


Ostatní výsledky

SK Klatovy 1898 - TJ Přeštice 5:0 (4:0), 6. a 9. Krásný, 22. Vojtko, 39. Janda (pen.), 67. Pavlovič.
MFK Dobříš - FK Olympie Březová 2:0 (1:0), 57. Krůta, 90. J. Šrain (pen.).
TJ Tatran Sedlčany - SK Aritma Praha 1:1 (1:1), penalty 4:3, 14. Brotánek (pen.) - 29. Macek.
SK Rakovník - SK Petřín Plzeň 3:2 (2:1), 39. Gašpárek, 44. (pen.) a 59. Krupička - 29. Motl, 65. Zoubek.


 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle