Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Lhenice lídra nepotrápily. Nejhorší výkon na podzim, říká trenér Mareš

 
pondělí, 13. listopadu 2017, 18:30

Lhenice si moc přály prodloužit úspěšnou sérii, ale Lažiště bylo stejně jako v prvním kole proti. Lídr I. B třídy si doma se soupeřem poradil bez větších problémů 4:0. "Mohlo to dopadnout i vyšším rozdílem," hodnotí porážku svého mužstva trenér Lhenic Václav Mareš.

Lhenický SK po těsné domácí prohře 0:1 právě s Lažištěm ve vloženém prvním kole 28. září zahájil sérii šesti utkání bez prohry. A bylo to znovu Lažiště, kdo tuhle šňůru ukončil. Lhenice chtěly lídra své skupiny potrápit, tentokrát na to ale neměly. Hostující mužstvo zůstalo hodně dlužno výkonnosti v předcházejících zápasech. Domácí byli po všech stránkách fotbalově lepší a zaslouženě přesvědčivě zvítězili.

Důležité momenty zápasu

18. - křídelním prostorem pronikl Volmut, obloučkem k tyči přehodil bezmocného gólmana Dvořáka a poslal domácí do vedení – 1:0

25. - Sedláček zleva využil dalšího zaváhání lhenické defenzivy a zvýšil přesnou gólovou trefou na 2:0

54. - Lheničtí sice Ilievem docílili branky, avšak pro ofsajd nebyla sudím uznána

63. - další vydařenou akci zakončil dobře mířenou střelou mezi tyče Linhart a upravil brankový stav už na 3:0

78. - po centru před Dvořákovu branku to byl znovu Linhart, který téměř z nulového úhlu poslal balón do lhenické sítě a uzavřel konečný gólový účet tohoto zápasu na 4:0

Václav Mareš, trenér Lhenic: „Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. My jsme podali nejhorší výkon na podzim. Myslel jsem si, že budeme rovnocenným soupeřem, ale bohužel tomu tak nebylo. Prohráli jsme rozdílem třídy. Věděli jsme, že ta facka někdy přijít musí, ale že přijde takovým způsobem, jsem nečekal. Můžeme děkovat brankaři Dvořákovi, že to neskončilo vyšším rozdílem. Doufám, že nás tato prohra nakopne a na jaře budeme předvádět zase to, co nás provázelo celý podzim."


FK Lažiště - SK Lhenice 4:0 (2:0)

Branky: 18. Volmut, 25. Sedláček, 63. a 78. Linhart. Rozhodčí: Kollmann - Nedvěd, Valeš. Delegát: Kučera.

SK Lhenice: Dvořák - Dominik Kiš, Kopf, Tůma, David Kiš - Balica (85. Lukáč), Beran, Prenner, Mahák (60. Trojan) - Iliev (75. Kolář), Pořádek. Trenér Václav Mareš.

Napsal(a) SK Lhenice | Foto Jan Klein
 


 
Reklama