Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Osek v cestě za záchranou obral Čimelice

 
pondělí, 13. listopadu 2017, 18:09

Dvě slepené branky Hocha a Hosnedla znamenaly pro Osek enormně důležité body v boji o setrvání v soutěži. Proti Čimelicím ustálo mužstvo Jaroslava Voříška závěrečný tlak a připsalo si výhru 2:1. Za hosty snížil z dorážky Řezáč.

V posledním podzimním kole KP nastoupily Čimelice v Oseku. V oslabené sestavě (chyběl pro zranění Slavík) začali hosté aktivněji. Už v první minutě se do šance dostal Varhan, ale jeho střela mířila vedle domácí branky. Prvních 13 minut měli hosté převahu, ale pak přišla 15. minuta a z přímého kopu se trefil domácí Hoch a vstřelil první branku – 1:0. O minutu později po chybě Vitáka se dostal k míči Hosnedl a postupoval sám na brankáře Čimelic. Svou šanci využil a vstřelil druhou branku Oseku.

Hosté byli jako opaření a to se ještě v 18. minutě dostal do šance Carda, ale mířil nad. Ve 27. minutě zahrávaly Čimelice přímý kop. Nekl nacentroval, ale Řezáč v pádu míč netrefil. V poslední minutě první půle pak domácí zahrávali ještě přímý kop, ale Hoch tentokrát mířil nad čimelickou branku. Poločas tak skončil vedením domácích fotbalistů 2:0.

Druhou půli opět začaly aktivněji Čimelice, ale v koncovce se jim nedařilo. Až v 62. minutě utekl po levé straně Varhan, jeho střela skončila na tyčce domácí branky a odražený míč se dostal k Řezáčovi, který prudkou střelou pod břevno snížil stav na 2:1. V 65. minutě domácí Hosnedl trefil břevno čimelické branky. V posledních patnácti minutách pak mužstvo kouče Smrčiny výrazně domácí tým přehrávalo, ale koncovka byla zoufalá. Domácí tak zaslouženě zvítězili 2:1.


TJ Osek – SK SIKO Čimelice 2:1 (2:0)

Branky: 15. Hoch, 16. Hosnedl - 62. Řezáč. Rozhodčí: Jarolím - Tupý, Dunovský. Delegát: J. Šafránek. ŽK: 3:2 (Krejčí, Říský, Maroušek – Řezáč, Nosek). Diváků: 80.

Osek: Budoš – Maroušek, Krejčí, Kroupa, Benda – Brabec (88. Hanák), Hoch, Mráz (89. Hulínko), Hosnedl – Říský, Carda (85. Čapek). Trenér Jaroslav Voříšek.

Čimelice: J. Zelenka – Viták, Bednařík, Převrátil, Pšenička – Řezáč, Rambous, Nekl, Varhan (86. Pavlíček) – Nosek (63. Svojše), Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

Nejlepší hráči: Budoš, celý tým - Rambous

 
 
Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle