Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mezistátně v Táboře: Repre U16 zdolala Německo

čtvrtek, 9. listopadu 2017, 20:37

Mládežnický mezistátní zápas se ve čtvrtek odpoledne odehrál na stadionu FC MAS Táborsko v táborské Kvapilově ulici. Reprezentace U16 se tu střetla v prvním ze dvou listopadových dvojutkání s Německem.

Úvodní duel zvládl výběr trenéra Václava Kotala skvěle a v Táboře vyhrál 2:0. O cenném a povzbudivém vítězství rozhodl český výběr dvěma góly na začátku druhého poločasu. V 50. minutě se trefil sparťan Adam Hložek a devět minut nato přidal druhý gól po šikovném přehození brankáře Lukáš Vorlický ze Zbrojovky Brno. Příležitost dostali všichni náhradníci.

Druhé utkání sehraje reprezentace do 16 let ve Vlašimi v sobotu 11. listopadu od 11 hodin.

ČR "16" - Německo "16" 2:0 (0:0)

Góly: 50. Hložek, 59. Vorlický. Rozhodčí: Lerch - Poživil, Vlček. Diváků: 450.

Sestava ČR: Stejskal - Koželuh, Koudelka, Hellebrand, Šimek - Gedeon (54. Nováček) - Pech (54. Douděra), Vorlický (78. Starý), Hložek (78. Sinu), Kirschner (54. Wojatschke) - Svoboda (66. Toula). Trenér: Václav Kotal.

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle