Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Lomnice vybojovala tři body v Ratibořských Horách

 
úterý, 7. listopadu 2017, 08:46

V posledním domácím utkání se Ratibořští konečně sešli v dobré sestavě a již ve 4. minutě šli do vedení, Lomnice ale v průběhu prvního poločasu otočila stav na 1:2, Mareš pak do poločasu vyrovnal. Druhý poločas domácím hráčům vůbec nevyšel a výsledkem je již pátá porážka v řadě.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „K tomuto utkání jsme nastoupili v poměrně nejsilnější sestavě a hned ve 4. minutě jsme se ujali vedení brankou Vojtěcha Říhy. Místo toho, abychom poté hru kontrolovali, jsme do naší hry opět vnesli nedisciplinovanost a nesoustředěnost, za což nás soupeř potrestal a dvěma góly otočil skóre utkání na 1:2. My jsme ale stačili do poločasu vyrovnat brankou Patrika Mareše. Ve druhém poločase jsme místo toho, abychom se poprali o výsledek, zabojovali a předvedli fanouškům, že chceme vyhrát, přistoupili ke druhému poločasu laxně, někteří naši hráči až s ostudným přístupem. Soupeř nás potrestal dvěma góly v 71. a 80. minutě a své vítězství si za bojovnost a nasazení opravdu zasloužil. Z našeho mužstva nemohu za předvedený výkon bohužel pochválit nikoho. V posledním letošním utkání nastoupíme v sobotu 11.11. od 10.00 na hřišti Sokola Chotoviny.“


SK Ratibořské Hory - Tatran Lomnice n/L 2:4 (2:2)

Branky: 4. V. Říha, 35. Mareš - 22. a 30. Leiš, 71. Krejník, 80. L. Nohava. Rozhodčí: Ambrožová - Zavadil, Šitner. ŽK: 3:2 (Prokeš, V. Říha, Katolický - Krejník, Šachl). Diváci: 60.

Sestava Rat. Hor: Krch - Homola, Kutiš, Greguš, Skopec - Vaněček, Prokeš, Fišer, Mareš (46. Katolický) - Kment, V. Říha (67. Feichtinger).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory