Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko veze z Vlašimi čtvrtou venkovní remízu

 
neděle, 22. října 2017, 20:07

Čtvrtou venkovní remízu si připsal A tým FC MAS Táborsko ve FNL, tentokráte na půdě Vlašimi. Nedělní výsledek 2:2 vypadá pro Jihočechy uspokojivě, ale ti si spíše měli odvézt všechny tři body. Bohužel pro hosty domácí tým vyrovnal deset minut před koncem. To už hrálo Táborsko v deseti, když byl vyloučen kapitán Navrátil za stažení Jeslínka.

Vlašim začala zápas svižně a zaskočila Táborsko velmi rychlou brankou už ve 2. minutě. Hosté se z brzkého úderu vzpamatovali a během dvaceti minut srovnali nejprve hru a pak i skóre. Druhý poločas přinesl scénář, který už Táborsko zná. Díky brance Musiola po akci Nešického šli hosté do vedení, ale nevyvarovali se neproměnění další stoprocentní šance a pak individuální chyby, po níž následoval protiútok Vlašimi, faul a vyloučení. Vlašimští početní převahu za pět minut využili Vyhnalem, a tak vznikla „plichta“ 2:2.

Hodnocení trenéra FCT Romana Nádvorníka: „Pro nás je bod obrovská ztráta. Měli jsme zápas dohrát za tři body. Z toho jsem zklamaný. Bohužel jsme dva body ztratili a k tomu také dva hráče před derby. Kvůli kartám nám budou chybět Navrátil s Kučerou, dva důležití hráči do defenzivy. Je to pro nás špatné. Do zápasu jsme nevstoupili dobře, za což nás soupeř potrestal už ve druhé minutě. Pak jsme hru srovnali a měli jsme dvě stoprocentní šance, jednou jsme trefili tyč, z druhé jsme vyrovnali. Zbytek poločasu byl vyrovnaný, soupeř měl možná více ze hry, ale my jsme ho do šancí nepouštěli, hráli jsme takticky dobře, dobře jsme zavírali prostory, Vlašim byla chvílemi bezradná. Na začátku druhé půle byla desetiminutovka, kdy měl soupeř územní převahu, ale my jsme měli tři brejky, z nichž jsme jeden využili Musiolem po krásné přihrávce Nešického. Pak jsme šli v 70. minutě sami na branku, Musiol ale šanci neproměnil. Mohlo být po zápase. Místo toho se Mrsić dopustil lehké ztráty míče, soupeře šel do přečíslení a Navrátil zatáhl za záchrannou brzdu. Díky individuální nezodpovědnosti jsme šli do deseti a pak už to bylo pro nás složité a Vlašim vyrovnala. Spokojen jsem s tím, jak jsme se na soupeře připravili, vykolejili jsme ho stejně jako Třinec. Musím tým pochválit za plnění úkolů a za bojovnost. Potřebovali jsme ale vyhrát, mohli jsme odskočit od spodku tabulky.“


FC Sellier & Bellot Vlašim – FC MAS Táborsko 2:2 (1:1)

Branky: 2. Janda, 80. Vyhnal – 22. Mrsić, 58. Musiol. Rozhodčí: Machálek – Horák, Poživil. ŽK: 62. Piško – 12. Kučera, 55. Hell. ČK: 75. Navrátil (FCT). Diváci: 638.

Vlašim: Nguyen – Mil. Kadlec, Piško, J. Štochl, Tusjak – Janda (60. Jeslínek), Hašek (75. Skopec), Wiesner (60. Vodháněl), Plachý – Hadaščok, Vyhnal.

Táborsko: Toma – Prošek, Navrátil, Hell, Klusák – Kučera – Souček, Štohanzl, Nešický (78. Blecha), Mršić (88. Kopřiva) – Musiol (90. Won).

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle