Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO/Sumář divize: Z bodů se těšil jen Jankov, venku Jihočeši propadli

 
středa, 4. října 2017, 12:57

Osmé divizní kolo se zapíše do kronik. Všech osm zápasů vyhrály domácí celky. Soběslav vyhořela v předehrávce na Aritmě, Krumlov dostatečně nezabojoval o body s posledními Přešticemi a Roudné v Plzni podruhé prohrálo gólem v poslední vteřině. Hrozivý víkend zmírnil ze strany Jihočechů Jankov vítězstvím nad Hořovickem.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 8. KOLE DIVIZE A 


SK Aritma Praha - TJ Spartak Soběslav 6:0 (1:0)

Góly: 38. Macek, 48. Junek, 58., 59. a 88. Glasnovič, 80. Beneš. Rozhodčí: Radina – Matoušek, Vnuk. Delegát: Jiřík. ŽK: 1:1 (Baran - Boháč). Diváků: 90.

Soběslav: Hnilička – M. Hromada, Suchan, Boháč, Vaněk – T. Mazouch, Nohava (71. Šmídmajer), M. Mazouch, Podráský (60. Žalda) – Fischer (60. Chotovinský), Dvořák. Trenér Radek Hajič.

Nejlepší hráči: Boháč

Radek Hajič, trenér Soběslavi: „Na sváteční dopoledne je třeba rychle zapomenout. Tento zápas nám bohužel nevyšel téměř v ničem, výborně hrající Aritma nás nepustila vůbec k ničemu, k tomu jsme jí napomohli špatným výkonem. Samozřejmě určitá výhoda je na straně mužstev hrající v dopoledním termínu. S tím se ale nic nedá dělat, my se teď musíme dobře připravit na neméně těžký zápas doma s Klatovy.“


SK Petřín Plzeň - Malše Roudné 1:0 (0:0)

Gól: 90. (+1) Šimáně. Rozhodčí: Krejsa - Leška, Cichra. Delegát: Sádovský. ŽK: 3:2 (Šulc, Papáček, Vohrna – Tušer, Svoboda). Diváků: 120.

Roudné: Hřebejk – Kössl, M. Otepka, Holub, Maršík – Tušer, O. Otepka, Vávra (85. Svoboda) – Růžička, Bartoš (76. Samek), Píša. Trenér Rudolf Otepka.

Nejlepší hráči: nikdo

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „V prvním poločase jsme mohli jít do vedení, ale to jsme promarnili. Přitom jsme domácím nic nedovolili. Jenže po přestávce jsme si o gól začali dost koledovat. Jejich dlouhé nákopy nám dělaly problémy, navíc bojovali. To bylo vidět i při tom gólu. Domácí hráč v pádu na půlce vybojuje míč a my z toho v poslední vteřině dostaneme gól.“


TJ Přeštice - FK Slavoj Český Krumlov 3:0 (0:0)

Góly: 51. Bešta, 85. Sýkora, 88. Blahoudek. Rozhodčí: Hocek - Vnuk, Duda. Delegát: Eibl. ŽK: 3:1 (Lecjaks, Zdeněk, Bešta – Babka). Diváků: 220.

Nejlepší hráči: nikdo

Č. Krumlov: Votýpka – Svoboda, Kabele, Dudák, Zatloukal – Wagner (46. Neckář), Kroupa, Novák, Sláma (81. Hofmann) – Beránek, Babka. Trenér Václav Domin.

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Podali jsme úplně ostudný výkon, ten by pomalu nestačil ani na krajský přebor. Domácí chtěli vyhrát a nakonec se jim to zaslouženě i podařilo.“


SK Jankov - FK Hořovicko 2:1 (1:1)

Góly: 24. Popelka, 90. Bürger - 35. Hajdarevič. Rozhodčí: Duda - Janoch, Hodek. Delegát: Hanzal. ŽK: 1:2 (Beránek - Mach, Bežó). Diváků: 208.

Jankov: Pavelec - Fajtl, Kroneisl, Popelka, Beránek - Bürger, Sedlic, Maršán, Šebelka (90. Rytíř) - Kollár, Mensah (76. Armah). Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: Popelka

Ivo Čech, trenér Jankova: „Tabulka je zatím hodně vyrovnaná, každý bodík se počítá, my po sobotních výsledcích, kdy jsme se dostali až na úplné dno, ale potřebovali tři. Proto tam bylo asi více nervozity než obvykle, i z mé strany, taky jsem se poučil. V týdnu jsme museli trochu upravit zajetý režim a povolit, někteří hráči pro zdravotní problémy byli až v pátek, Lošek, Zajíc a Maurer nebyli k dispozici vůbec. V první půli se hrála vyrovnaná partie, dostali jsme se po standardní situaci Popelkou do vedení, ale zanedlouho nabídli chybou v zadních řadách soupeři vyrovnání. Druhý poločas začali aktivněji hráči Hořovic, měli dvě šance na vstřelení druhé branky, ale my jsme pak ukázali, že také chceme vyhrát a vytvořili si dvě tři velmi slušné příležitosti, bohužel je ale neproměnili. Když to vypadalo na penaltový rozstřel, prosadil se ve vápně Bürger a dotlačil nás k vytouženému vítězství. Těší mě, že posledních dvacet minut bylo vidět, že chceme.“


Ostatní výsledky

SK Klatovy 1898 - FK Olympie Březová 6:1 (3:0), 31. Kotrba, 43. a 65. Lukeš, 72. Mészáros, 81. Krásný, 88. Janda (pen.) - 78. Martinec.
FC Slavia Karlovy Vary - FC Viktoria Mariánské Lázně 6:0 (3:0), 4., 66. a 79. Psohlavec, 11., 38. a 60. (pen.) Geňo.
TJ Tatran Sedlčany - SK Senco Doubravka 5:0 (3:0), 41. a 60. Němec, 34. Brotánek, 38. Sirotek, 50. Kdolský.
SK Rakovník - MFK Dobříš 5:0 (3:0), 20. Severin, 25. Spal, 45. Krupička, 66. Sklenka, 71. Schwendt.


 
 
Napsal(a) Redakce | Foto SK Petřín Plzeň