Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roman Nádvorník: Víme, že nás s Pardubicemi čeká důležitý zápas

 
pátek, 29. září 2017, 12:59

V desátém kole FNL si to FC MAS Táborsko v sobotu 30. září od 16 hodin rozdá na stadionu Kvapilova s týmem FK Pardubice. Mezi soupeři je pětibodový rozdíl v tabulce ve prospěch Východočechů, proto bude snahou Táborska dotáhnout se nejen blíž k sobotnímu soupeři, ale vůbec do středu tabulky.

Trenér FCT Roman Nádvorník má o cílech pro utkání jasno. „Víme, že nás čeká důležitý zápas. Doma musíme být stoprocentní. Chceme udělat maximum pro to, abychom získali klid před reprezentační pauzou. Musíme se dostat do středu tabulky a odpoutat se od týmů, které jsou pod námi,“ plánuje Roman Nádvorník.

Bodovat s Pardubicemi je pro Jihočechy prioritním úkolem. V minulé sezoně se Táborsku proti hráčům z města perníku, dostihů a ploché dráhy nedařilo. „Hra Pardubic nám neseděla, ale já věřím, že teď se to obrátí. Částečně nám hraje do karet, že soupeř bude hrát bez svého nadstandardního útočníka Petráně, ale toho dobře nahradil zkušený Pavel Černý, který má za sebou deset ligových sezon,“ uvedl trenér FCT.

Domácí celek je bojovně naladěn, v minulém kole herně nepropadl ve Znojmě, navíc se do kádru po zranění vrací Daniel Souček. „Dan zvýší konkurenci v týmu. Věřím, že zápas zvládneme a získáme vnitřní pohodu,“ zamyslel se Roman Nádvorník.

Utkání v Táboře budou řídit rozhodčí Adámková – Pochylý, Dohnálek.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama