Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Malšice vyšly doma poprvé naprázdno, body jim odvezli Horští

 
úterý, 19. září 2017, 08:49

Ratibořským se podařilo domácí ztrátu z utkání s Mladou Vožicí nahradit a z Malšic si odvezli všechny tři body za vítězství 3:2.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „K utkání jsme nastoupili ve vylepšené sestavě a v prvním poločase jsme kontrolovali hru. Ve 13. minutě jsme se ujali vedení gólem Filipa Kmenta po důrazném dohrání situace. Svoje vedení jsme pak navýšili ve 32. minutě po nešťastném zranění brankáře domácích, který uklouzl a nabídl nám zakončení do prázdné branky, čehož využil Slavomír Katolický ke vstřelení našeho druhého gólu. Přitom se brankář domácích nešťastně zranil a musel být vystřídán. Ve druhém poločase domácí zpřesnili hru a měli mírnou převahu, my jsme ale hrozili z náhodných brejků. Po jednom z nich jsme v 73. minutě skóre navýšili brankou Dominika Feichtingera. Škoda je obdrženého gólu v samém závěru utkání, vítězství jsme si ale již vzít nedali. Za nasazení a bojovnost musím pochválit celý tým, obzvláště ale obranu v čele s brankářem Václavem Krchem. V našem dalším utkání nastoupíme na domácím hřišti v neděli 24. 9. od 16.30 proti mužstvu 1. FC Jistebnice. Tímto zvu na utkání všechny naše věrné fanoušky a věřím, že nás přijdou opět podpořit v hojném počtu.“


TJ Malšice - SK Ratibořské Hory 2:3 (1:2)

Branky: 42. Šimák, 89. Roztočil - 13. Kment, 32. Katolický, 73. Feichtinger. Rozhodčí: Šíma - Škuthan, Fiala. ŽK: 2:3 (Prokeš, Fišer, Kutiš). Diváci: 60.

Sestava Rat. Hor: Krch - Skopec, Kutiš, Prokeš, Janošík - Homola, Fišer, Mareš, Vocílka – Katolický (61. Feichtinger), Kment.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory
 


 

Reklamní sdělení

Reklama