Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Marek Novák kraluje střelcům, první nula na kontě Sokola

 
pátek, 15. září 2017, 07:50

Šestigólové nášupy Želče a Oseku se podepsaly na složení nejlepší sestavy 5. kola krajského přeboru. Želeč po přestávce přehrála novovčelnického nováčka pěti góly, zatímco Osek těžil s Dražicemi z rychlého nástupu, když za čtvrt hodiny si zajistil třígólový náskok.

První čisté konto udržel nováček ze Sezimova Ústí. Brankář Zbyněk Sedloň si poradil se všemi šancemi favorizovaného Hradce a měl lví podíl na prvním získaném bodu. Za jeho výborný výkon, který ocenil i hradecký kouč Marek Černoch, jsme Zbyňka Sedloně vyhlásili Mužem kola.

Kapitán táborské rezervy Marek Novák se objevuje v sestavě kola už potřetí. Aktuálně nejlepší střelec soutěže rozšířil své konto v podzámčí, kde dal ospalému domácímu týmu dva góly. Vydařený návrat na trávníky zažil rudolfovský Jiří Hrbáč, který patřil k nejlepším hráčům zápasu s Protivínem.

Zatímco protivínský kapitán Jaromír Vorel střelecky pauzíroval, dostihl ho na pětigólové metě želečský útočník Radek Novotný. Na levém kraji zálohy byl velice aktivní Sebastian Hosnedl, který dvě branky vstřelil sám a u dalších asistoval. Dva zápisy učinili také Hosnedlovi parťáci Martin Carda a Jakub Říský.

Nejlepší střelci: 8 – M. Novák (Táborsko B), 5 – J. Vorel (Protivín), R. Novotný (Želeč), 4 - Šíma (Olešník), Prášil (Protivín), Tauber (Hluboká), Říský (Osek), Bosnyak (Želeč)


Ideální sestava 5. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Zbyněk Sedloň (S. Ústí)

Jiří Viták (Čimelice), Ondřej Cahyna (Třeboň), Pavel Sazma (S. Ústí)

Marek Novák (Táborsko B/3), Jiří Hrbáč (Rudolfov), Tomáš Kukučka (Želeč), Sebastian Hosnedl (Osek)

Radek Novotný (Želeč), Martin Carda (Osek)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle