Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice prohrály i druhý domácí zápas. V sobotu navíc hostí lídra z Nové Vsi

 
čtvrtek, 14. září 2017, 14:57

Po domácí prohře s Loučovicemi nestačili hráči TJ Slavoj Ledenice v I. B třídě, skupině A, ani na Chvalšiny, které vyhrály gólem z druhé půle. V dalším kole hraje Slavoj potřetí doma. A hostí lídra z Nové Vsi.

Ledeničtí znovu doplatili na úzký kádr, který před zápasem dostal další ránu. Kromě zraněného Michala Beze měl mít k dispozici trenér Pavel Vajgel konečně širší kádr. „Bohužel během rozcvičení jsme přišli o dva hráče. Navíc ve 20. minutě se zranil Babka a tím pádem mi na lavičce zbyl pouze náhradní brankář. V tu chvíli jsou možnosti, jak zasáhnout do zápasu, prakticky nulové,“ řekl Vajgel.

„Ztratili jsme naprosto zbytečně tři body. V první polovině utkání jsme byli lepším týmem a kontrolovali jsme hru. Kromě jedné šance neměl soupeř prakticky nic. Bohužel nám ale chyběla kreativita ve finální fázi a kromě pár střel jsme měli pouze jednu vyloženou šanci, kterou Winkler neproměnil. Ve druhé polovině zápasu nám odešel střed pole a ztratili jsme kontrolu nad hrou. Hosté si jednou dlouhou přihrávkou za obranu vypracovali šanci a tu proměnili. O té doby jsme byli hodně nepřesní a prakticky jsme žádnou šanci neměli. Pro nás je tento zápas zklamání a ztráta tří bodů,“ dodal domácí trenér.

Již za dva dny hraje Slavoj znovu doma a přivítá lídra soutěže Novou Ves, která má po čtyřech kolech 10 bodů za tři výhry a jednu remízu. Ledenice budou mít jasný cíl konečně doma bodovat. „V zápase nejsme favorit, ale na Novou Ves se nám daří. Doufám, že navážeme na dobré výsledky ze vzájemných zápasů a uspějeme,“ řekl dále Vajgel.


TJ Slavoj Ledenice – Sokol Chvalšiny 0:1 (0:0)

Branka: 57. Fic. Rozhodčí: Krejník – Picka, Buřič. ŽK: 2:2. Diváků: 80.

Ledenice: Svoboda – Fyrbach, Stránský, Lamáček, Princl, Pavlík, Fencl, Hrubý, Babka (17. Volf), Kožant (78. Vajgel), Winkler

Chvalšiny: Kothánek – Holas, Motz, Fic (86. Aust), Nymsa, M. Postl, Hynšt, Anderle (82. Podhora), Fučík, Zwifelhofer, P. Postl

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman