Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Tomáš Sivok nastupuje do pozice sportovního manažera

 
čtvrtek, 19. srpna 2021, 16:09

Sportovní úsek fotbalového klubu SK Dynamo ČB povede od pátku 20. srpna Tomáš Sivok, legendární odchovanec klubu. Do této pozice nastupuje jako nový sportovní manažer.

Vypomůže tak  v činnosti  sportovního  úseku,  v  němž  v  týdnu  skončil  Martin Vozábal. „Hledali jsme náhradu a našli ji v osobě Tomáše Sivoka. Velmi se na tuto spolupráci těším,  jeho  charisma  a  vztah  k  mateřskému  klubu,  v  němž  nedávno skončil  i  aktivní  kariéru  hráče,  jsou  pro  nás  velkým  příslibem," říká předseda představenstva  JUDr.  Vladimír  Koubek.

Ten  také  v  pátek  dopoledne  Tomáše Sivoka  uvede  do  funkce. „Ve  sportovním  úseku  nás čeká  hodně  práce,  protože bohužel Martin Vozábal se svého poslání nezhostil a v posledních týdnech se mu v jeho práci příliš nedařilo," dodává Vladimír Koubek.

Šéf  klubu  navíc  také  odmítá  informace  útočící  na  klub  a  jeho  nové  vedení  týkající se zaměstnanců klubu. Klub i nadále velmi úzce spolupracuje s paní Ing. Danielou Markovou. Jaromír Plocek nebyl z klubu vyhozen, byla mu nabídnuta plnohodnotná práce ve sportovním úseku, kterou ale nepřijal. Radek Papáček má dosud v klubu kontrakt do konce září a bylo jeho osobním rozhodnutím činnost v klubu ukončit.

Předseda představenstva současně odmítá spekulace, že by neprobíhala obchodní jednání  s dosavadními  nebo  novými  partnery  SK  Dynamo České Budějovice.

Napsal(a) SK Dynamo Č. Budějovice | Tisková zpráva | Foto Jan Škrle