Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko zahájilo přípravu, kádr dozná hodně proměn

 
středa, 23. června 2021, 17:24

Táborsko – Trenér FC MAS Táborsko Miloslav Brožek se svými spolupracovníky přivítal ve středu 23. června hráče A týmu na začátku letní přípravy před dalším ročníkem Fortuna: Národní ligy.

„Přivítali jsme některé hráče na zkoušku, s jinými jsme se rozloučili. Odhaduji, že během přípravy se tu objeví osm až deset cizinců, mj. Srb, Chorvat, Afričané. Testovat však nebudeme dlouho, v sobotu třetího července chceme mít o kádru pro nový ročník jasno,“ uvedl Miloslav Brožek.

S mužstvem už nejsou tito hráči: Matěj Majka (Senica), Dušan Pinc (Opava), Václav Penc (hledá si angažmá), Martin Janošík (hledá si angažmá), Šimon Havrda (má nabídky z Polska), Louis Miguel Gil (hledá si angažmá).

FC MAS Táborsko pustilo na testy Emanuela Tolna a Šimona Pecháčka do Dynama České Budějovice, na zkoušce v Plzni je Birame Modou. Také o Jiřího Boulu je zájem v první lize.

Důležitou zprávou je, že do klubu definitivně přestoupili Luboš Tusjak a Roman Holiš. Posilou je i trenér brankářů Radim Garčár.

Nejjistější posilou je staronová tvář - záložník Lukáš Pfeifer (1999), odchovanec FK Tábor, který naposledy působil v Pardubicích. Na testech je záložník David Pravda z Dynama České Budějovice nebo kapitán reprezentace U19 Jakub Drozd z Baníku Ostrava. „Mám vytipovány i další hráče, s nimiž jednáme, kádr rozhodně není v konečné podobě. Mj. hledáme kvalitního útočníka,“ uvedl Miloslav Brožek.

Milým zpestřením prvního dne přípravy byly gratulace vedoucímu mužstva Petru Kolářovi k narozeninám.

Nejbližší přípravné utkání s Dynamem České Budějovice „B" se odehraje v sobotu 26. 6. od 10:00 na Soukeníku v Sezimově Ústí. Po domluvě trenérů se bude hrát na tři „poločasy“.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama