Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SOUTĚŽ: Dynamo potřebuje prolomit sérii čekání na výhru. V neděli hostí pražskou Olympii

 
středa, 14. března 2018, 10:59

Fotbalisty SK Dynamo České Budějovice čeká v neděli první jarní domácí zápas. Ve Fortuna národní lize potřebují Jihočeši porazit nováčka soutěže, aby se udrželi v kontaktu se špičkou ligy. Zápas pod umělým osvětlením začne v 17:00. Díky soutěži s Jihočeským fotbalem půjde na utkání 20 fanoušků zdarma!

Českobudějovické Dynamo v součtu s koncem podzimní části sezony nevyhrálo již pět zápasů v řadě. Ke třem remízám přidali Jihočeši i dvě porážky. Zatím poslední výhra se datuje do října 2017, kdy hrálo Dynamo šlágr kola s Opavou. V soutěži o vstupenky odpovídejte na dotaz, kolik zápas skončil.

Jihočeský fotbal rozdává ve spolupráci s klubem 20 vstupenek, které si po dvou rozdělí deset výherců. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 8. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku. Lístky si mohou výherci vyzvednout v informačním centru u hlavní brány (ul. Emila Pittera) stadionu Střeleckého ostrova dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž byla ukončena! Výherci: Tomáš Němec, Lukáš Tauber, Stanislav Škarda, Karel Albert, Jan Kotalík

 


 
Reklama