Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kategorie U12 Dynama vyhrála první ročník Městského turnaje

 
úterý, 27. listopadu 2018, 16:49

V neděli 25. listopadu pořádala SK Dynamo Akademie z.s. ve spolupráci se statutárním městem České Budějovice fotbalový turnaj regionálních klubů pro ročníky 2006 a 2007.

Turnaj osmi týmů z celého Jihočeského kraje, rozdělených do dvou skupin, kde se hrálo systémem každý s každým. Poté následovala nadstavbová část, do které postupovaly první dva týmy, se odehrál v neděli v tréninkovém centru Akademie na Složišti.

Kromě Akademie se ho zúčastnil i náš partnerský klub SKP, dále týmy Loko ČB, Nemanic, Slavie ČB, Mokrého, Třeboně a Prachatic. Hrálo se dle platných pravidel FAČR k republikovým soutěžím pro tuto kategorii, tedy 7+1. Hrací část zápasu byl stanovena na 30 minut, každé utkání bylo řízeno licencovaným rozhodčím.

Naši kluci vstoupili do turnaje poněkud smolně, a to porážkou 0:2 s týmem Prachatic. Poté již ale tým Akademie nenechal nic náhodě a po vítězstvích 8:0 nad Nemanicemi i 5:0 nad Loko ČB postupoval ze skupiny z druhého místa. V nadstavbové části pak vítězství nad Třeboní 5:1 poslalo kluky do finále proti týmu SKP. V tom si naši borci se soupeřem poradili 4:2 a získali pohár pro vítěze prvního ročníku Městského turnaje.

I přes poněkud chladnější počasí děti odehrály spoustu pěkných zápasů. Dle ohlasů panovala ze stran ostatních trenérů, hráčů i rodičů spokojenost s organizací turnaje i se zázemím.

Děkujeme našemu partneru, statutárnímu městu České Budějovice, za spolupráci a těšíme se na další.

Napsal(a) Dan Mikulička/Akademie SK Dynamo ČB | Foto SK Dynamo Akademie
 


 
Reklama