Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sparta v poháru Hradiště nešetřila. Vyhrála drtivě 19:0!

 
neděle, 18. listopadu 2018, 11:41

Sparťanky představují to nejlepší u nás v ženské kopané a potvrdili to i na státní svátek v pohárovém střetnutí proti snaživému Hradišti. Divizního soupeře porazily před slušnou návštěvou vysoko 19:0. Kvalita se musela projevit, rozdíl byl markantní.

Sparta nechtěla při vstupu do letošního ročníku Poháru FAČR nic podcenit a do Hradiště přijela s kompletní sestavou. Gólostroj spustila před 555 diváky už v první minutě. Sparťanky byly v permanentním tlaku. Do poločasu vedly 8:0 a po přestávce přidaly dalších jedenáct gólů. Pětkrát se trefila útočnice Křivská.

Účastník Ligy mistryň a úřadující mistr první ligy s několika reprezentantkami si utkání v Hradišti užíval a divizním soupeřkám rozhodně nic nedaroval. Dvacátou branku už vsítit nestihl… Souboj připomínal bitvu bezmocného Davida s obrovitým Goliášem.

„Jsme rádi, že jsme si mohli zahrát v takovém krásném prostředí v Hradišti. Holky si ten zápas užily, přišla velká návštěva, byla to pro ně odměna. Naší kvalitou jsme snad přispěli k pěknému zpropagování ženského fotbalu. Byl tam vidět rozdíl mezi týmy, ale podali jsme zodpovědný výkon, vážili jsme si soupeře,“ komentoval pohárové vystoupení na klubovém webu trenér Peter Bartalský, bývalý brankář, který působil i v Písku.

TJ Hradiště – AC Sparta Praha 0:19 (0:8)

Branky: 10., 28., 47., 54. a 68. Křivská, 8. a 36. Miller, 19. a 37. Stašková, 65. a 70. Pochmanová, 79. a 82. Sonntagová, 35. a 84. vlastní. 1. Nepokojová, 69. Burkneroad, 87. I. Martínková, 89. Strom. Rozhodčí: Chlastáková – Hasíková, Hrušková. Diváků: 555

Hradiště: Grecmanová (83. Vaňková) – Suková (89. Michalcová), Sitterová, Veselá, Sigmundová (74. Šprunglová) – Hynoušová (79. Klimešová), Mužíková, Jamburová, Němečková – Novotná, Cinglová (63. Kálalová).

Sparta: Sloupová (46. Vršatová) - DeBree, Odehnalová, Dlasková – Miller (75. Vyštejnová), Sonntagová, I. Martínková, Bužková (46. Pochmanová), Nepokojová (58. Strom) – Stašková (46. Burkenroad), Křivská.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama