Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na startu prázdnin proběhne brankářský kemp Jiřího Prokeše ve Strakonicích

 
čtvrtek, 20. dubna 2023, 08:55

Ve Strakonicích v areálu na Sídlišti proběhne v termínu 30. června do 3. července 2023 již pátý ročník Brankářské školy Jiřího Prokeše.

Program brankářského kempu se věnuje rozvoji technických, taktických a fyzických schopností mladých brankářů. První brankářský kemp se ve Strakonicích podařil zorganizovat již v roce 2017. Vloni se ho zúčastnilo na tři desítky brankářů.

Kemp je určený pro mládež přípravky, žáky a dorost. Kromě dvou až tří tréninkových jednotek denně si mladí fotbalisté užijí i spoustu zábavy a mohou soutěžit také o hodnotné ceny značky Uhlsport. Důležitou součástí tréninků je i regenerace.

„Brankářské tréninky jsou zaměřeny na rozvoj kognitivních funkcí na WRC modulech, psychotroniku, sensomotoriku či sociomotoriku,“ říká pořadatel Jiří Prokeš.

Účast na kempu vyjde zájemce na 5 999,- Kč. V ceně je značkový brankářský set, ubytování a celodenní strava na internátu SOŠ Strakonice, pitný režim a kvalitní trenéři.

Více informací najdou mladí zájemci na stránkách bkemp.cz, kde se zároveň mohou i přihlásit. Uzívěrka přihlášek je do 25. 5. 2023.

Napsal(a) Redakce
 


 
Reklama