Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dorostenci Písku rozebrali Vodňany 10:1

 
neděle, 11. února 2018, 16:57

V pokračující přípravě na jarní část České ligy dorostu přivítala v neděli dopoledne devatenáctka Písku fotbalisty z nedalekých Vodňan, kteří hrají I. A třídu.

Svěřenci trenéra Jaroslava Poláška sice brzy inkasovali, ale obdržený gól jim vlil krev do žil a po zbytek utkání na umělé trávě u Otavy kralovali. Na gólmana hostí se valil jeden útok za druhým a velká část z nich končila až v síti za jeho zády.

Trenér FC Písek U19 Jaroslav Polášek: „V úvodu utkání jsme udělali chybu v rozehrávce a soupeř nás potrestal. Naši hru to nijak neovlivnilo a neustále jsme se tlačili dopředu a dobrým pohybem se dostávali do zakončení. Ve druhé půli jsme byli pořád aktivní a branky přibývaly. Střelecké kopačky měl Gažík, autor čtyř branek. Desátý zásah ze značky pokutového kopu si připsal Váverka. S výkonem a předvedenou hrou svého týmu jsem spokojen."


FC Písek U19 – FK Vodňany 10:1 (6:1)

Branky: 15., 28., 40. a 61. Gažík, 45. a 76. Kvasnička, 6. Přibyl, 34. Volf, 70. Hnídek, 90. Váverka (pen.) - 2. Bečvář.

FC Písek: Váverka (46. Juhás) - Řežábek (46. Říha, 73. Řežábek), Němeček, Mikeš, Jiskra (80. Váverka) - Mařík, Sládek (60. Gažík)- Přibyl (46. Dvořák), Volf, Hnídek - Gažík (46. Kvasnička).

Napsal(a) FC Písek
 


 
Reklama