Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Fotbalistek Protivína bylo málo, zápas s Borovany se nedohrál

 
úterý, 11. září 2018, 09:49

Druhé kolo divize žen svedlo dohromady souboj žen Platanu Protivín a Calofrigu Borovan. Utkání se hrálo v Semicích u Písku, na krásném trávníku se bohužel odehrál jen první poločas. Domácí borkyně nastoupily do utkání pouze se sedmi hráčkami, v poločase jedna z nich zkolabovala a rozhodčí zápas předčasně ukončil.

Hostující hráčky měly stálou převahu, ty domácí se téměř nedostaly na polovinu hostí. Ale těm dlouho trvalo, než překonaly domácí obranu. Pokusy Jandové, Horné Kováčové a Jančíkové v prvních deseti minutách za zády Kyriánové neskončily. V 15. minutě ještě Vyslužilová nastřelila břevno, další pokusy Kándlové, Michálkové a Kubíčkové ke změně stavu nevedly.

Až ve 12. minutě si Jandová narazila s Hornou a sama přesně zakončila – 0:1. Ve 27. minutě našla Kubíčková přesnou přihrávkou Jančíkovou a její přesná střela znamenala zvýšení na 0:2. Ve 31. minutě po přihrávce Jandové a teči Pečmanové za obranu své sólo proměnila Vyslužilová – 0:3.

Kándlová zaskočila brankářku Kyriánovou v 37. minutě střelou ze třiceti metrů pod břevno – 0:4. Hned po rozehrání se k míči dostala Vyslužilová, našla nabíhající Michálkovou, a ta se nemýlila – 0:5.

Za dvě minuty po spolupráci Kubíčkové a zakončující Michálkové byl stav už 0:6. V závěru poločasu přidali další dvě branky Jandová a Michálková a stanovili konečný výsledek poločasu na 0:8.

Po přestávce rozhodčí zápas ukončil pro malý počet hráček domácích, a tak budeme čekat na to, jak o zápase rozhodne STK.

TJ Platan Protivín – TJ Calofrig Borovany 0:8 (0:8) nedohráno

Branky: Michálková 3, Jandová 2, Jančíková, Vyslužilová.

TJ Platan Protivín: Kyriánová, Trnková, Kubíčková, Petrnoušková, Vlková, Ambrožová, Pečená.

TJ Calofrig Borovany: Zemanová, Hurdálková, Jandová, Kándlová, Tichá, Vyslužilová, Jančíková, Kubíčková, Kováčová, Michálková, Horná, Gregorová, Fürstová, Pečmanová.

Napsal(a) Václav Beneda | Foto Václav Beneda