Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ve Strakonicích mají odvoleno. Stálice doplnili Mrkvička s Vanduchem

 
čtvrtek, 22. dubna 2021, 19:44

Strakonice – Ve středu odpoledne se ve velkém sále strakonické sokolovny uskutečnila volební valná hromada Okresního fotbalového svazu Strakonice, která udělala tečku za volbami ve fotbalových okresech Jihočeského kraje.

Valné hromadě předsedal šéf divizního Katovic Tomáš Hajdušek. K žádným překotným změnám na OFS Strakonice nedošlo. Oproti minulému čtyřletému období už do osmičlenného výkonného výboru nekandidoval Jaroslav Hodánek, předseda Komise rozhodčích, a Václav Valhoda nezískal potřebný počet hlasů.

Neprošel návrh na rozšíření VV o další dva členy, takže z nováčků uspěli ve volbách jen exligista Václav Mrkvička (Osek) a Michal Vanduch (Blatná). Nedostalo se na Václava Albrechta a Jaroslava Vondráška, ale počítá se s nimi pro práce v komisích OFS.

Předseda okresního svazu Václav Zábranský neměl protikandidáta a získal hlasy od všech sedmadvaceti přítomných delegátů. Jak nám prozradil v nedávném rozhovoru, bude to jeho poslední volební období.

Sto procent hlasů při veřejné volbě do VV nasbíral Miroslav Kolářík (27), o jeden méně získali Petr Mach a Markéta Kunešová, dále následovali Jiří Iral, Pavel Běloušek, Václav Krejčí (vš. 22), Václav Mrkvička (20) a Michal Vanduch (18).

V Revizní komisi bude s Petrem Janochem a Milanem Hochem nově pracovat katovický místopředseda Karel Matas (vš. 27). Ocenění za dlouholetou práci ve fotbalovém hnutí si odnesli Jaroslav Hodánek, Josef Čabrádek, Karel Boublík a Josef Horňák. Valná hromada schválila změnu sídla OFS Strakonice na U Nádraží 984.

Složení Výkonného výboru OFS Strakonice

Předseda: Václav Zábranský

Členové VV: Miroslav Kolářík, Petr Mach, Markéta Kunešová, Jiří Iral, Pavel Běloušek, Václav Krejčí, Václav Mrkvička, Michal Vanduch

Členové RK: Petr Janoch, Milan Hoch, Karel Matas

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle