Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

OFS Strakonice uspořádal turnaj mladších přípravek

 
úterý, 4. února 2020, 19:59

Strakonice - V sobotu se uskutečnil první turnaj v roce 2020 O pohár OFS Strakonice v kategorii mladší přípravky. Do turnaje bylo nakonec zařazeno 7 družstev, které se včas přihlásily a nakonec z důvodu chřipky ze soutěže neodstoupily. Z původně přihlášených deseti družstev se z výše uvedeného důvodu odhlásily Volenice, Volyně a Bělčice. Vodňanští se omluvili dopředu a ostatní družstva ze soutěží mladších přípravek na turnaj nereflektovali – Lnáře, Osek, Sedlice, Stř. Hoštice, Čestice, Sousedovice a Chelčice.

Turnaj proběhl systémem každý s každým, jednotlivé zápasy trvaly 15 minut. To znamená, že bylo odehráno 21 utkání. Soutěže mladších přípravek v okrese Strakonice sponzorsky podporuje firma Prima Strakonice a.s., a tak tomu bylo samozřejmě i v tomto případě. Průběh všech utkání na hrací ploše řídily rozhodčí OFS Strakonice, Milan Krejčík a Zdeněk Raba, u časomíry byl celý turnaj Jiří Raba a o další organizaci se starali Markéta Kunešová, Tomáš Kostka a Václav Zábranský, členové OFS.

V turnaji byli vyhodnoceni následující kategorie

Nejlepší brankář - Tereze Štérová , TJ Sokol Cehnice

Nejlepší střelec - Matiáš Voříšek, 13 branek, TJ Blatná

Nejlepší hráč - Nela Zíková, TJ Otavan Štěkeň

Soupisky družstev a počty vstřelených branek podle konečného pořadí:

1. FK Junior Strakonice 18 bodů, 32:1
Oliver Šmíd 9, Kristina Fürbachová 3,Kryštof Bouček 1,Dominik Čadek 12,Lukáš Fringoš 3,Matyáš Laciny 4, trenér Lukáš Linhart

2. TJ Otavan Štěkeň 15 bodů, 16:4
Jan Čáp 2 Max Kropáček 1, Dominik Moucha 7, Tony Flígl,Tomáš Váchal, Nela Zíková 7, Vaclav Hanuš, trenér Zíka, Kropáček.

3. TJ Blatná 12 bodů, 27:7
Matyáš Voříšek 13, Robin Cechl 2, Petr Týma 4, Ondra Mývald 2, Tadeáš Matějka 1, Ondra Kus 2, Adam Navrátil 3, Jan Klukner, trenér Martin Cechl.

4. TJ Dražejov 9 bodů, 17:12
Tobiáš Štván 6, Petr Zdvořáček 7, Adam Vlček, Tomáš Bernad, Agáta Dubová 3, Jan Fürbach 1, Šimon Valenta, trenér Petr Zdvořáček, Karel Boublík.

5. SK Otava Katovice, 6 bodů, 10:26
Natálie Milčicová 3, Přemysl Čížek, Denis Pavlík 6, Natálie Veselá 1, Adina Pojarová, Ester Samcová, Dominik Barvíř, Nikol Macháčková, Jiří Barvíř.

6. TJ Sokol Bavorov 3 body, 12:27
Dominik Ausberger 9, Eliška Hanusová, Václav Ludačka 1, Štěpán Sebera 2, Marek Šafránek, trenér Jan Zdychynec.

7. TJ Sokol Cehnice, 0 bodů, 1:38
Tereza Štérová, Vojtěch Váňa 1, Michal Frčka, Karel Frčka, Karel Havelec, Jakub Štolba, David Urban, trenér Michal Frčka.

Všechna družstva získala diplom a míč Adidas nebo Penalty, třetí, druzí a první odpovídající medaile a poháry. Vyhodnocení jednotlivci obdrželi plakety a také míče Adidas. Zápasům po celý průběh přihlíželo okolo stovky diváků.

Napsal(a) Václav Zábranský, předseda OFS Strakonice | Foto OFS Strakonice