Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zemřel fotbalový táta Vráťa Peklo

 
čtvrtek, 3. března 2022, 20:23

OFS Písek a TJ Hradiště oznamují velice smutnou zprávu. Ve čtvrtek 3. března 2022 nás ve věku nedožitých 65 let navždy opustil Vratislav Peklo, který byl neodmyslitelnou ikonou fotbalu na celém okrese Písek.

Dlouholetý obětavý funkcionář mládeže na oddílové, okresní a krajské úrovni. Život spojil s mládežnickou kopanou v oddíle TJ Hradiště, kde dlouhá léta trénoval několik kategorií přípravek a mladších žáků.

V OFS Písek byl ve třech volebních obdobích členem výkonného výboru a zároveň více než dvacet let předsedou komise mládeže a trenérské komise. Měl velkou zásluhu na zvýšení kvality fotbalové mládeže a úrovně trenérů v píseckém okrese.

Byl to právě on, kdo přišel s nápadem a vytvořením mini turnajů 3+0, který od něj převzala celá fotbalová asociace, dokonce v některých okresech tento Vráťův nápad vyhlásili jako mistrovskou soutěž.

Za svou dlouholetou vynikající trenérskou činnost v klubu TJ Hradiště, ale funkcionářské schopnosti v OFS Písek byl v roce 2016 odměněn Fotbalovou asociací České republiky Cenou Dr. Václava Jíry.

Byl pro nás legendou, symbolem skromnosti, pracovitosti, lidskosti a člověka s velkým fotbalovým srdcem.

Bude nám chybět. Čest jeho památce.

Napsal(a) OFS Písek | Foto archiv