Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V poklidných volbách v Č. Krumlově rozšířili výkonný výbor

 
pátek, 9. dubna 2021, 21:43

Český Krumlov – Fotbalové oddíly v českokrumlovském okrese volily v pátek na městském úřadě nové vedení OFS. Důvěru daly opět Václavu Dominovi a jeho partě.

Okresní fotbalový svaz Český Krumlov má staronového předsedu. Václav Domin, jinak trenér krumlovského Slavoje, suverénně obhájil na valné hromadě funkci na další čtyřleté období. Ve volbě předsedy neměl protikandidáta a veřejným hlasováním byl jednomyslně zvolen. Na úvod zhodnotil práci všech komisí v uplynulém období.

Valná hromada trvala bezmála tři hodiny a proběhla za předepsaných hygienických podmínek. Zúčastnilo se jí šestnáct delegátů z řad oddílů. Dva zbývající nesplňovali podmínky, když neměli potvrzené mandátní lístky. 

Volby probíhaly v přátelské atmosféře. Významným bodem bylo odhlasování rozšíření výkonného výboru na devět členů (8+1). Přibyl novic Roman Červíček z SK Větřní. K dopředu známým kandidátům se na místě přihlásil Jiří Šmikmátor (Sokol Kájov).

„Funkce si rozdělíme na první schůzi výkonného výboru, která se uskuteční v brzké době,“ uvedl Libor Granec, který v minulém volebním období zastával roli místopředsedy a předsedy Disciplinární komise OFS Č. Krumlov.

Krátce před osmou hodinou večerní se činovníci okresního svazu a klubů spokojeně vydali ke svým domovům. „Měli jsme klid. Že nás čekají volby, jsme ani nijak nezaznamenali. Až v tomto týdnu,“ dodal na konto napjatých předvolebních kampaní v Č. Budějovicích, Písku a Táboře.

Složení Výkonného výboru OFS Č. Krumlov

Předseda: Václav Domin

Členové VV (8): Libor Granec, Zdeněk Kemény, Pavel Hladík, Radek Krátký, Vladimír Uhlík, Jan Pils, Roman Červíček, Jiří Šmikmátor

Členové ORK (3): Dagmar Maříková, Josef Haláček, Kateřina Kaincová

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Libor Granec