Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Borovany nezachytily nástup Dynama do druhé půle

 
čtvrtek, 17. září 2020, 18:42

České Budějovice – Ve druhém kole divize žen zajížděly hráčky Borovan na hřiště Dynama ČB (dříve Třeboň). Utkání se hrálo na Složišti, kde hrají domácí své zápasy. Hostující trenér měl k dispozici pouze dvanáct hráček, přesto jim patří dík, že zápas dohrály bez dalšího zranění.

Domácí měli od začátku zápasu více ze hry v poli, pokud se dostali do šancí, tak zakončení bylo nepřesné. V 10. minutě ale obrana hostí neuhlídala Hrubou a její přesné zakončení znamenalo vedení domácích 1:0. Nadále se hrálo převážně mezi vápny s řadou nepřesných zakončení na obou stranách. Ať už to byla Pfeiferová, Svobodová nebo Kubíčková na straně domácích nebo Vonková, Fixová a Vyslužilová na straně hostí.

Druhý poločas začali lépe domácí hráčky. Už ve 47. minutě zahrávala Hrubá rohový kop, na který si naběhla Pfeiferová a hlavou zvýšila na 2:0. Za dalších pět minut našla Kešnerová křížnou přihrávkou přes vápno Kubíčkovou a domácí vedli už 3:0.

V 56. minutě se ke slovu dostali také hosté. Školková faulovala před vápnem Fixovou, přímý kop poslala Vyslužilová nad branku. Za dvě minuty faulovala na druhé straně Procházková Bartlovou. Přímý kop zahrávala Svobodová, brankářka Zákostelecká vytáhla střelu na rohový kop. Po jeho rozehrání se opět vytáhla po střele Jandové. Stejná hráčka zvýšila v 66. minutě krásnou střelou za vápnem vedení domácích na 4:0.

V 68. minutě se k míči na levé straně po centru Tiché dostala nabíhající Procházková, přešla do vápna přes čtyři hráčky domácích, ale byl z toho jen rohový kop. Za tři minuty se do sóla dostala Němcová, ale brankářka Koláčková včas vyběhla.

Ke konci zápasu se prezentovala střelou hostující Vonková po kombinaci s Procházkovou a Vyslužilovou, Koláčková byla na místě. Konečnou podobu výsledku dala v 88. minutě Svobodová - 5:0.

SK Dynamo Č. Budějovice - TJ Calofrig Borovany 5:0 (1:0)

Góly: Hrubá, Pfeiferová, Kubíčková, Jandová, Svobodová.

Dynamo ČB: Koláčková - Svobodová, Kubíčková, Osouchová, Bartlová, Školková, Hrubá Klára, Jandová, Kešnerová, Čondlová, Hrubá Eliška, Metličková, Krejčová, Pfeiferová, Divoká, Koubová.

Borovany: Zákostelecká - Fixová, Fürstová, Hronová, Vyslužilová, Kunová, Šlapanská, Michálková, Němcová, Vonková, Procházková, Tichá.

Napsal(a) Václav Beneda | Foto Calofrig Borovany