Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Domácí neporazitelnost třetiligových fotbalistek z Mokrého trvá

 
čtvrtek, 19. října 2017, 10:50

Na hřišti v Mokrém byla vidět odvaha, nasazení a bojovnost. To opět zdobilo fotbalistky Mokrého v těžkém domácím zápase proti silnému soupeři DFK Mnichovo Hradiště. Ve vyrovnaném zápase nakonec rozhodla větší vůle po vítězství.

Gratulace patří celému týmu hlavně stabilní oporám Rouskové, Minaříkové, Mačkové a Chaloupkové. Velkou pochvalu zaslouží mladé hráčky, které nahradily několik zraněných opor. Střelecké probuzení prokázala Diana Spergerová, která se blýskla dvěma krásnými brankami. Za krásného počasí přihlíželo zápasu 150 spokojených fanoušků. Po sedmém kole jsou ženy z Mokrého na krásném 6. místě s 9 body.

TJ Mokré - DFK Mn. Hradiště 3:1 (1:1)

Góly: 15. Novotná, 47. a 53. Spergerová – 21. Trojáková. Rozhodčí: Klimeš – Hora, Pileček.  Diváků: 150.

TJ Mokré: Zákostelecká – Mačková, Minaříková, Kroutlová, Chaloupková, Eliášová, Rousková, Traplová, Hrubá, Vlčková, Spergerová, Novotná, Jašková, Hrabánková, Zahradníčková.

DFK Mnichovo Hradiště: Korelová – Ficenzová, Pavlíčková, Rysová, Bistiaková, Klápšťová, Maryšková, Trojáková, Vávrová, Zejbrdlichová, Ondříšková, Farbárová, Suchánková.

Napsal(a) TJ Mokré | Foto Naty Čadová