Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

DG303 slaví 25 let, v květnu vyzve futsalovou Slavii Praha!

 
čtvrtek, 31. ledna 2019, 08:00

Již na začátku jubilejní sezóny jsme vás informovali, že DG303 letos slaví 25 let od založení klubu a dnes můžeme hrdě oznámit, že v rámci oslav sehrají žlutočerní ve vodňanské víceúčelové hale přátelský zápas proti futsalové Slavii Praha!

Futsalový tým Slavie Praha hraje nejvyšší českou futsalovou ligu a v sezóně 2016/2017 to sešívaní dotáhli dokonce až do finále, kde však nestačili na FK ERA-PACK Chrudim. Loni to červenobílí dotáhli do čtvrtfinále a také letos je play off s největší pravděpodobností nemine (po 13 odehraných zápasech je Slavia na 4. místě).

A právě na tom, jak se bude sešívaným dařit v play off, bude záležet, kdy se přátelský zápas odehraje. Předběžným termínem je některá sobota v měsíci květnu, ale o všem vás budeme samozřejmě s předstihem informovat.

Slavia Praha má ve svém kádru několik českých i zahraničních futsalových reprezentantů a účast přislíbili také některé osobnosti z historie fotbalové Slavie Praha. Konkrétní program jubilejních oslav bude zveřejněn na webu vodnanskaliga.cz i na stránkách www.dg303.cz

Na videu výše se můžete podívat, co fanouškům Vodňanské ligy vzkazuje předseda červenobílého klubu pan Daniel Kolman. Sledujte tedy naše sociální sítě a v květnu se přijďte podívat, jak budou žlutočerní reprezentovat Vodňanskou ligu proti jednomu z nejlepších futsalových týmů u nás!

Napsal(a) Rostislav Bakula | Foto SK Slavia Praha - futsal