Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vánoční turnaj v Chýnově ovládl pacovský Pepa team

 
čtvrtek, 27. prosince 2018, 18:54

Ve středu dne 26. 12. 2018 uspořádal fotbalový klub FC Chýnov ve svém fotbalovém areálu již XXII. ročník tradičního turnaje v malé kopané. Na tu dobu za celkem dobrého počasí a na kvalitním terénu se utkala mezi sebou vždy 2x čtveřice mužstev. Zápasy se odehrávaly na odlehčovacím hřišti, doba hry trvala 2 x 7 minut, hrálo se v pěti hráčích včetně gólmana a dohromady bylo odehráno celkem 12 velmi zajímavých zápasů.

Přehled výsledků:

Pepa team (Slavoj Pacov) – Zpocené veverky (FC Chýnov) 3:1 a 1:2

Pepa team (Slavoj Pacov) – Studnovi lišky (Sokol Černovice) 3:0 a 1:3

Pepa team (Slavoj Pacov) – Dobronice u Chýnova 3:0 a 1:0

Zpocené veverky (FC Chýnov) – Studnovi lišky (Sokol Černovice) 3:1 a 1:3

Zpocené veverky (FC Chýnov) – Dobronice u Chýnova 2:0 a 0:2

Dobronice u Chýnova – Studnovi lišky (Sokol Černovice) 3:0 a 1:0

Vítězem turnaje se stal překvapivě, ale zaslouženě celek Pepa team (Slavoj Pacov), který vybojoval celkem 12 bodů (skóre 12:6), na druhém místě skončilo mužstvo Zpocených veverek, (FC Chýnov) 9 bodů, (skóre 11:10), na třetím místě se umístilo jen horším skóre za domácím celkem mužstvo Dobronic u Chýnova 9 bodů, (skóre 6:6) a čtvrté místo obsadil tým Studnovi lišky (Sokol Černovice) se ziskem 4 bodů (skóre 7:12).

1. Pepa team (Slavoj Pacov) skóre 12:6 12 bodů

2. Zpocené veverky (FC Chýnov) skóre 11:10 9 bodů

3. Dobronice u Chýnova skóre 6:6 9 bodů

4. Studnovi lišky (Sokol Černovice) skóre 7:12 4 body

Nejlepším střelcem turnaje se stal hráč vítězného celku Pepa teamu Přibyl, který zaznamenal celkem 8 branek a nejlepším brankářem byl vyhlášen T. Pistulka z celku Studnovi lišky.

Funkci rozhodčích vykonávali členové domácího fotbalového oddílu M. Mládek, P. Holota a K. Sedlatý a hodnotnými cenami na turnaj sponzorsky přispěli Petr Holota a Jan Petrů ml. Předseda FC Chýnov Miroslav Mládek také turnaj s trenérem A-týmu FC Chýnov Petrem Holotou zahájil a po jeho skončení společně předávali v příjemně vytopeném bistru na hřišti a při výborné česnečce, ceny a to jak nejlepšímu hráči a nejlepšímu gólmanovi, tak i všem zúčastněným celkům. Celý turnaj byl opět jako každým rokem domácími funkcionáři organizačně výborně zajištěn.

Na závěr ještě jedna poznámka. Předešlých 21. ročníků tohoto tradičního zimního turnaje bylo vždy organizováno pod záštitou bývalého dlouholetého starosty města Chýnova Pavla Eyberta. Letošní 22. ročník byl nazván jako Vánoční turnaj a organizován domácím oddílem FC Chýnov a příští turnaj by se měl konat v prosinci 2019 již pod patronací nové starostky města Chýnova.

Napsal(a) Pavel Kulveit | Foto Miroslav Holer