Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I po třech kolech Vodňanské ligy jsou Chill a FC Mexiko stoprocentní

 
čtvrtek, 6. prosince 2018, 09:41

Ve třetím dějství jubilejního 25. ročníku Vodňanské ligy potvrdilo vedoucí duo Chill a FC Mexico formu, když si připsalo další vítězná utkání. Návrat na vítěznou vlnu pečetilo cennou výhrou nad drůbežáři také DG303 a prvního vítězství v sezóně se dočkali také sokolíci a kapři, kteří zdolali Samyce respektive OC Delfín. Boj o Design Elektro FINAL4 se tak začíná vyostřovat, protože kolem 3. až 7. místa jsou týmy naskládány v minimálním bodovém rozestupu.

VÝSLEDKOVÝ SERVIS:

Oranjes – Chill 1:9 (1:4)

Branky: Hanžl – Šteier 2, Benedikt O., Benedikt L., Varyš J., Linhart, Kouba, Färber, vlastní (Brtna). ŽK: Linhart (Chill). Penalty 2:3.

Oranjes: Huneš - Hanžl, Zlatohlávek, Polanský T., Petřík, Hoffmann, Madar, Brtna, Louženský, Kaliský.

Chill: Pečený - Benedikt O., Benedikt L., Veselý, Varyš J., Šteier, Folta, Chalupský, Linhart, Kouba, Färber.

Chill na svého soupeře vletěl hned od začátku a rychle se ujal dvoubrankového vedení. Oranjes se poté trochu vzpamatovali a podařilo se jim snížit. Chill hrál ale do pauzy zodpovědně odzadu a vedení navýšil. Druhá půle pak byla více v režii Chillu. Fialoví postupně přidávali další branky, dokráčeli si pro pohodlné třetí vítězství a zůstávají dál stoprocentní.


OC Delfín – FC Kapr 3:5 (1:2)

Branky: Kalianko, Moudrý, vlastní (Smékal) – Kovařík T. 2, Konvička, Smékal, Hojdekr. ŽK: Kvasnička – Kovařík T., Konvička, Smékal. Penalty 2:2.
OC Delfín: Vondrášek - Kalianko, Štěch, Kvasnička, Nosek, Moudrý, Marek, Kulík, Svatoš, Kašpar.

FC Kapr: Tondr - Kovařík M., Kovařík T., Rottenborn, Staněk, Konvička, Smékal, Hojdekr.

Zápas začal v klidu, ale ani jednomu týmu se nedařila rozehrávka, a zápas byl plný nepřesností. První poločas nicméně zvládli lépe Kapři a drželi jednobrankový odstup. Druhá polovina se hrála převážně uprostřed palubovky a mnoho šancí k vidění nebylo. K vítězství tak nakonec doplul FC Kapr, který byl produktivnější.


DG303 – Vodňanská drůbež 12:3 (5:2)

Branky: Kukla 4, Volmut 3, Rauscher 2, Hrachovec V., Vorel Z., vlastní (Mareš) – Křenek 3. ŽK: Novák P. (Vodňanská Drůbež). Penalty 3:2.

DG303: Hanus - Hrachovec V., Kukla, Volmut, Rauscher, Hornát, Bečvář, Vorel Z.

Vod. Drůbež: Mareš - Novák P., Šácha, Tesař V., Křenek, Rokůsek

Živé utkání mezi tradičními rivaly se odehrávalo pod taktovkou DG303. Žlutočerní sice dlouho nemohli vyzrát na brankáře Mareše, ale do poločasu si nakonec stihli vytvořit náskok. Ve druhé půli začal postupně docházet drůbežářům dech, protože měli jen jednoho hráče na střídání, a DG navyšovalo své vedení. DG potvrdilo roli favorita a Vodňanskou drůbež s přehledem přehrálo.


Sokolská louka – 5 Samyc 5:3 (2:1)

Branky: Volf 2, Brůžek Jin., Machnyk, Schánělec – Kopecký 2, Šulc S. Bez karet. Penalty 2:2.

Sok. Louka: Babický - Brůžek Jak., Brůžek Jin., Faktor, Sajtl, Machnyk, Volf, Profant, Kapusta, Novák P., Schánělec, Liška M.

5 Samyc: Plojha r -Šulc S., Trněný, Andres, Prenner, Šulc J., Kopecký.

Sokolíků oproti Samycím byla plná střídačka, a tak se dalo čekat, že budou chtít svého soupeře co nejdřív unavit. Sokolda si v první části vypracovala daleko více šancí než soupeř, ale v koncovce jí to krapet vázlo. I proto odcházeli její hráči do pauzy jen s jednobrankovým náskokem. Druhá půle byla vyrovnanější a sokolíky držel nad vodou brankář Babický. I díky zlepšené koncovce nakonec nad Samycema urvali cenné vítězství.


FC Mexico – Seš-lost 3:2 (1:0)

Branky: Pasecký, Šimčík, Žurek J. - Hoch, Přibyl. ŽK: Funda, Hrachovec P. (oba Seš-lost). Penalty 1:2.

FC Mexico: Turek M. - Pasecký, Maruška, Šimčík, Žurek R., Pícha, Žurek J., Mottl.

Seš-lost: Přibyl - Hubáček F., Hoch, Funda, Gažík, Brabec, Želízko, Hudák, Polanský M., Hrachovec P.

Zápas se rozehrál poměrně do vysokého tempa a Mexicu dělalo problémy rychlé napadání od mladíků ze Seš-losti. Herně však bylo Mexico lepší, ale dlouho se nemohlo dostat do pořádného zakončení. Nakonec se prosadilo v první půli jen jednou. Do druhé části vstoupilo lépe Mexico a vedení navýšilo již na 3:0. V závěru však Strunkovičtí polevili na ostražitosti a Seš-lost dokázala snížit. Vyrovnat se jí ale už nepovedlo a výhru si tak připsalo FC Mexico, které zůstává s Chillem stoprocentní.


Utkání řídil rozhodčí Lukáš Říha.

Napsal(a) Petr Koutský | Foto Vladimír Petřík