Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudenský Filip Navrátil se o víkendu blýskl čtyřmi góly

 
čtvrtek, 13. října 2022, 09:40

Roudné - Fotbalisté s řekou Malše v názvu si o víkendu připsali do tabulky další tři body, tentokráte v domácím zápase nadělili „bůra“ Netolicím. Velký podíl na vítězství měl hráč s číslem 10 Filip Navrátil (23), který vstřelil do branky Netolic hned čtyři góly. „Je to práce celého týmu,“ chválí svůj mančaft střelec zápasu Navrátil.

Filipe, víkendový zápas proti Netolicím jste vyhráli 5:0, jak ho hodnotíte?
Zápas určitě hodnotím pozitivně, bereme tři body a to je pro nás důležité. Zápas jsme jasně vyhráli a teď se hlavně musíme soustředit na další kolo.

Vy jste vstřelil v zápase čtyři góly, povedlo se Vám tohle někdy v mužském fotbale?
Naposledy se mi to povedlo čtrnáct dní zpátky ve finále okresního kola Zaměstnanecké ligy, to jsem vsítil pět gólů. Hrálo se ovšem jen na půlku hřiště, tak doufám, že mi to uznáte do sekce mužský fotbal (smích).

Jak se to vůbec přihodí to, že v zápase dáte tolik branek? Je to umění nebo spíše nějaká souhra okolností?
Rozhodně souhra více faktorů. Velký podíl na vstřelených gólech mají i moji skvělí spoluhráči. Je to zkrátka práce celého týmu. Výrazně tomu přidává moje aktuálně obrovská chuť do fotbalu, která se ve mně znovu probudila. Snažím se na sobě teď hodně pracovat i ve volném čase mimo hřiště. Dalším faktorem je určitě pohoda v mém osobním životě a také pohoda, kterou v týmu teď cítím. Parta, kterou máme, je opravdu skvělá a pod vedením Pavla Cepáka a Jana Rezka je to dokonalá symbióza.

Bude Vás to stát něco do kasy?
Určitě bude, ale radši jsem se ani neptal kolik, takže pššššt... Ať to neslyší náš pokladník Matyáš Zachař (smích).

Jak jste zatím spokojený s dosavadním průběhem sezóny?
Letošní sezona je opravdu hodně zajímavá a pestrá po všech směrech. Ve druhém zápase podzimu jsem se nechal vyloučit a měl jsem stopku na čtyři utkání. Proti Netolicím to tedy byl teprve můj druhý odehraný domácí zápas v této sezoně. Snažím se teď týmu pomoct, jak jen můžu a vrátit klukům svou přítomnost za zápasy, u kterých jsem tady pro ně nemohl být. Spokojený nejsem, vždy to může být ještě lepší, ale snažíme se poctivě pracovat, abychom si na konci sezony mohli říct „jsme spokojeni“.

O víkendu zápas s Kamenným Újezdem, co od něj očekáváte?
Do Kameňáku si jedeme pro tři body a utkání budeme chtít v klidu zvládnout.

Jaký je váš cíl? Předpokládám, že postup do kraje.
Určitě vyhrát soutěž a postoupit do krajského přeboru, nad ničím jiným já ani můj tým nepřemýšlíme.

 
 
Napsal(a) Václav Kucul | Foto Ján Honza