Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hledáme rytíře fotbalu. Nominujte na Cenu fair play

 
sobota, 28. září 2019, 01:50

Portál Jihočeský fotbal ve spolupráci s Jihočeským krajským fotbalovým svazem se obrací na širokou fotbalovou veřejnost, zda by přispěla svými nominacemi na Cenu fair play za mimořádné činy z fotbalového dění.

Setkali jste se v letošním roce s fair play jednáním během fotbalového utkání? Zašlete nám vaše návrhy, ať právě ten z vašeho prostředí nezapadne. „Budeme rádi za každou informaci o pozoruhodném činu fair play v oblasti fotbalu za tento rok,“ říká předseda Jč.KFS Jan Jílek.

Nejvýraznější činy se každoročně dočkají ocenění. Začátkem ledna roku 2020 se uskuteční tradiční slavnostní Galavečer Grassroots fotbalu, jehož součástí bude vyhlášení Cen fair play udělovaných za tento čin.

Fair play činů ve fotbale přibývá

Sportovní duch a srdce na pravém místě. Gest fair play je několik. Nejvýznamnějším činem je záchrana lidského života, která se nedá hodnotit stejně jako opravení výroku rozhodčího. Každopádně budeme rádi za všechny možné tipy. „Pokud jste v roce 2019 zaznamenali ve svém okolí nějakou významnou událost, dejte nám o ní vědět,“ apeluje Jílek na zástupce klubů z Jihočeského kraje.

Příběhy se stručným popisem, proč by si daná osobnost zasloužila cenu fair play za rok 2019 a kontaktem na navrhovaného, posílejte na jan.jilek@popronsystems.cz.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama