Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výsledek vývoji neodpovídá, věděl po Milevsku Cahyna

 
středa, 24. dubna 2019, 09:40

Roudné v rámci 22. kola krajského přeboru sehrálo zajímavou partii proti Milevsku. Na vlastním hřišti však po prvním poločase muselo dotahovat soupeřův jednobrankový náskok. A to navíc po Otepkově vyloučení s deseti hráči v poli. Této úlohy se sice zhostilo udatně, avšak Milevští si vedení vzít nenechali a z E.ON stadionu si odvezli všechny body. Bezprostředně po utkání jsme o hodnocení požádali stopera Ondřeje Cahynu (34 let), který se minulé léto vrátil do Roudného z Třeboně.

S ohledem na vývoj utkání, je to dnes velká ztráta?
Ztráta je to určitě, navíc když jsme tento zápas brali jako hodně jeden z nejdůležitějších. Chtěli jsme bodovat, protože to se nám na jaře ještě nepodařilo. Vlastní nedisciplinovaností jsme to ale nezvládli, když jsme se nechali zbytečně vyloučit. Druhý poločas, když potřebujeme zabrat, pak hrajeme v deseti... Hráli jsme s nimi ale i tak otevřený fotbal, chvílemi jsme byli lepší. Ale bylo to těžké. Druhý gól nás vrátil do hry, mysleli jsme si, že to zvládneme. Byli jsme odhodlaní to urvat. Po další hloupé chybě jsme ale dostali další gól, a ten nás dorazil.

V 1. poločase to vypadalo, že jste lepší než soupeř, který se ale dvakrát dostal k brance a dvakrát skóroval...
To je naše největší chyba celé jaro. Na balóně jsme silní. Většinou jsme lepší nebo minimálně vyrovnaní, máme více ze hry, ale individuální chyby, ty nás stojí body. Takhle laciné góly nemůžeme dostávat. Nedisciplinovanost, osobní chyby, pořád si to v kabině říkáme, stejně se v zápase ale něco takového vždycky stane. Soupeř nás z jedné chyby potrestá, naopak my se na gól hrozně nadřeme. Musíme to pak dohánět, což stojí hrozně sil.

Nenahecovala vás paradoxně červená karta, udělená v přestávce, do druhé půle víc?
O tom, že jsme dostali červenou, jsme se dozvěděli až na konci přestávky. Myslím, že jsme se nahecovali. Venku na hřišti jsme si před začátkem poločasu řekli co a jak. Tým se kolikrát semkne a může být víc nepříjemný. To jsme v druhé půli ukázali. Milevsko jsme zatlačili a celkově jsme s ním pak hráli fakt dobře. Škoda toho výsledku, který podle mě úplně neodpovídá. Prohrát jsme neměli.

Druhý milevský gól byl přinejmenším sporný, jak jste celou situaci viděl vy?
Bylo to i minulé kolo v Čimelicích, kde ani domácí neví, jestli byl míč za lajnou. Najednou rozhodčí, který stál padesát metrů od toho, běží a signalizuje, že to gól byl. Přes velký chumel hráčů to ale mohl jen těžko vidět. Jak to bylo dneska, to jsem neviděl. Myslím, že milevský hráč to prodloužil do ofsajdu na dalšího hráče, od kterého se to odrazilo do prázdné. Za mě to byl ofsajd, ještě se na to podívám. Teď už to ale vrátit nejde...

Co se pak dá dělat, jak se proti tomu bránit?
Muselo by se změnit víc věcí a já se do toho ani nechci moc motat. Mám na to svůj názor, který si ale raději nechám pro sebe, protože to by mohlo mít ještě nějakou dohru. 

Napsal(a) Adam Pavlíček | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama