Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Václav Milec: Góly, nám chybí jenom góly

 
středa, 7. listopadu 2018, 11:44

Písečtí třetiligoví fotbalisté potěšili fanoušky víkendovou domácí výhrou nad týmem z Litoměřic, kterou okořenili čtyřmi přesnými trefami a dominantním výkonem. Jak průběh zápasu viděl kapitán žlutomodrých Václav Milec?

„Chtěli jsme doma vyhrát, navázat na předchozí domácí zápas s Vyšehradem a udělat z našeho hřiště nedobytnou tvrz. Nechceme, aby si někdo odsud vozil body. Za tím jsme šli hned od začátku. Dostali jsme Litoměřicko pod tlak. Hráli jsme hezký fotbal a dali jsme do poločasu dva góly. Myslím si, že jsme průběh utkání měli celou dobu pod kontrolou a lidem se to muselo líbit. Nedopustili jsme, aby se soupeř dostal do hry nějakým hloupým gólem, což je určitě zlepšení oproti předchozím zápasům, kdy jsem protihráče dostávali na koně po našich hloupých chybách," zhodnotil.

Tým od Otavy hraje pěkný fotbal, tvoří hru a snaží se diktovat tempo i na hřištích soupeřů. Co mu ale chybí k delší vítězné sérii a posunu tabulkou směrem vzhůru? „Góly, nám chybí jenom góly. Hrajeme pohledný fotbal, je hezké, že nás všichni chválí, ale bez gólů to prostě nejde a nám chyběly. Na jednu branku jsme potřebovali spoustu šancí. Spálili jsme toho opravdu hodně a soupeři nás trestali z jedné, ze dvou šancí," má jasno Václav Milec.

Otevřel skóre parádní trefou

Sám proti Litoměřicku otevřel skóre a nastartoval svůj celek k přesvědčivé výhře. „Chtěl jsem střílet od začátku, ale míč jsem nedostal úplně ideálně. Chvilku jsem si to připravoval, pak už šli proti mě, tak jsem to zkusil," popisuje technickou střelu z dálky, která zapadla za brankáře Ordelta, domácí kapitán.

Do konce podzimní části zbývá odehrát dva duely, jeden venku a jeden doma. S čím do nich Písečtí půjdou? „Budeme si něco chtít odvézt i z Radotína. Myslím si, že když podáme takový výkon, jako proti Litoměřicku, tak na to máme. Když budeme důslední dozadu a odmakáme to, tak věřím, že odvezeme tři body. Proti týmu Záp budeme chtít navázat na poslední domácí výkony a věříme, že i proti vedoucímu celku tabulky můžeme uspět," uzavřel Václav Milec.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto Jan Škrle