Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

PÍSKEJ-MÁVEJ-ROZHODUJ: Náborovou akci rozhodčích hostí Písek

 
pondělí, 7. května 2018, 16:39

Fotbalová asociace České republiky (FAČR) pořádá v pondělí 14. května první letošní náborovou akci pro nové rozhodčí PÍSKEJ-MÁVEJ-ROZHODUJ, která po loňském startu přilákala k píšťalce či praporku řadu nových zájemců.

Ti další mohou nyní zavítat do Písku do areálu místního fotbalového klubu na modelový trénink a setkání se špičkovými českými arbitry. Nábor nových rozhodčích začne na hlavním hřišti Městského stadionu v 16:00.

Také tentokrát akci ozdobí účast výrazných osobností: elitní rozhodčí budou zastupovat Jan Jílek s mezinárodním asistentem FIFA Jiřím Moláčkem, kteří se řadí mezi nejzkušenější domácí arbitry. Z nastupující generace se představí například Pavel Rejžek, který právě na jihočeské půdě vyrostl.

A hosté? Do Písku dorazí například Antonín Barák, vedoucí úseku talentované mládeže FAČR a trenér reprezentace U15, stejně jako Martin Vozábal, jeden z nejvýraznějších hráčů historie Dynama České Budějovice a současný generální manažer klubu. Chybět nebude ani Jiří Kureš, domácí expert na fotbalová pravidla.

Do Písku je zván každý, koho zajímá práce rozhodčího. Příchozí se dozví veškeré informace, které s daným tématem souvisejí. Nejatraktivnější částí náboru bude znovu modelový trénink na hřišti, řízený instruktor rozhodčích, v rámci kterého si zájemci mohou za dohledu špičkových rozhodčích vyzkoušet třeba posuzování ofsajdových situací s následnou kontrolou na videu nebo pískání tréninkového utkání.

Kdo má zájem účastnit se také přímo tréninkové jednotky na hrací ploše, nechť si s sebou na písecký stadion vezme vlastní sportovní výbavu.

Akce odstartuje v pondělí 14. května v 16:00, její součástí bude také debata s pozvanými hosty v sídle píseckého klubu. Předpokládaný konec akce je v 18:30.

Písek je po loňských akcích ve Slaném, Olomouci a Hradci Králové čtvrtou zastávkou náboru PÍSKEJ-MÁVEJ-ROZHODUJ.

Tisková zpráva