Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Ledenicích se odehraje Liga malých mistrů

 
sobota, 25. března 2023, 10:43

Fotbalový turnaj Liga malých mistrů bude mít v Ledenicích premiéru 26. března. Hrát se bude na třech minihřištích.

Liga malých mistrů je nový turnaj pod záštitou TJ Slavoj Ledenice, který se uskuteční v neděli 26. března. Začátek turnaje bude úvodními výkopy v 9:30 hodin, předpokládaný konec maximálně ve 13:00. Hrát bude kategorie předpřípravek – ročníky 2016 a mladší.

Turnaj se odehraje na třech minihřištích, kde na každém budou čtyři branky. A jelikož byl o turnaj v době přihlášek u klubů velký zájem, z původně plánovaných osmi týmů se ho nakonec zúčastní 12.

Přihlášené jsou kromě domácího TJ Slavoj Ledenice i týmy TJ Jiskra Třeboň, TJ Mokré, FK Borovany a SK Slavia České Budějovice.

Formát turnaje je připraven na tři základní skupiny po čtyřech týmech a následnou nadstavbu. Celkem se během turnaje sehraje 36 zápasů.

„Cílem turnaje je nabídnout malým fotbalistům co nejvíc zápasů a herních zkušeností. Součástí turnaje bude samozřejmě i slavnostní vyhlášení výsledků, kdy se cen dočkají nejlepší hráči jednotlivých týmů,“ říkají pořadatelé, kteří zvou nejen rodiče, ale i veřejnost, aby přišli malé fotbalisty a fotbalistky podpořit.

Kompletní rozpis turnaje zde.

Hlavním partnerem turnaje bude 3D tisk CB. Společnost se specializuje na výrobu unikátních dílů i prototypů různých výrobků, sérii plastových dílů nebo náhradní díly. Za podporu mládeže děkujeme a těšíme se na spolupráci.
Napsal(a) Michal Heřman | Foto Slavoj Ledenice