Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Léto plné zábavy! Jihočeský fotbal pořádá červencový kemp a brankářskou školu

 
středa, 28. dubna 2021, 19:07

České Budějovice – Přemýšlíte, jak vašim dětem zpestřit prázdniny? Pokud sportují a věnují se fotbalu, máme pro vás jedinečný tip. Jihočeský fotbal pořádá v červenci druhý ročník letního kempu pro děti a nově spouští speciální brankářskou školu.

Pod heslem Bav se, sportuj, poznávej proběhne v červenci 2021 v Českých Budějovicích (na hlavním hřišti v areálu JU Na Sádkách) druhý ročník Letního příměstského kempu pro chlapce a dívky. Po mimořádném ohlasu loňského premiérového ročníku jsme se rozhodli v této akci pokračovat a pro velký zájem ji ještě rozšířit.

Příměstský fotbalový tábor se uskuteční ve dvou červencových turnusech. Bude probíhat po dva týdny, od pondělí do pátku (od 8,00 do 16,00 hod.). Šéftrenérem kempu bude opět Ladislav Bernát, dlouholetý mládežnický trenér s licencí UEFA, jemuž bude asistovat manažersky ostřílený Jiří Krauskopf, bývalý předseda krajského svazu a zakladatel někdejšího mamutího turnaje Budweis Cupu.

Nově bude v 1. turnusu spuštěna Brankářská škola. Tu povede trenér Michal Korbel, který nasbíral bohaté zkušenosti na Britských ostrovech. "Děti se opět mohou těšit na zkušené mládežnické kouče v podobě Radima Pouzara, Jirky Hrbáče, Honzy Starého a další. Účast na tréninkové jednotce předběžně přislíbil trenér druholigového Táborska Miloslav Brožek. Tréninky brankářské školy navštíví Zdeněk Křížek, o dalších osobnostech jednáme," prozradil za pořadatele Michal Průcha.

Kemp nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové tréninky pod vedením licencovaných trenérů s dlouholetou praxí (s profilicencí UEFA). Cílem je vést děti ke sportování zábavnou formou i o prázdninách, než jim začne klasická letní příprava v oddílech. Hlavní doménou prvního turnusu bude zaměření na zakončování akcí.

Nechybí ani bohatý doprovodný program, mimofotbalové aktivity a soutěže o ceny. Každý z účastníků obdrží v ceně dres s přezdívkou, trenýrky a stulpny. Prvních 20 přihlášených dostane jako dárek podepsaný plakát fotbalistů SK Dynamo Č. Budějovice. Registraci najdete zde.

Termíny


1. turnus 12. – 16. července 2021

Pro ročníky 2007 – 2010 (se zaměřením na zakončování)

Novinka! Brankářská škola pro roč. 2005 - 2010


2. turnus 19. – 23. července 2021

Pro ročníky 2011 – 2014

Napsal(a) Redakce | Foto Michal Průcha