Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Strakoničtí Junioři válí. V lize žáků nechávají za sebou Spartu, Plzeň či Bohemku

 
úterý, 13. října 2020, 13:07

Strakonice - Jen hygienická opatření mohla zastavit mladší žáky strakonického Junioru ve spanilé jízdě nejvyšší žákovskou soutěží ČLŽ U13.

Po osmém kole patří strakonickým nadějím 1. místo bez ztráty jediného bodu a s průměrným skóre 11:2 na každý odehraný 90minutový zápas se řadí mezi českou smetánku ve své kategorii. Mimo to mají ve svém středu nejlepšího střelce celé soutěže, jímž je Jonáš Kostka s 21 góly.

„Všichni v týmu doufáme, že nucená pauza nebude trvat déle než 14 dní a budeme moci změřit síly s dalšími kvalitními celky z ligové tabulky a nadále rozvíjet fotbalové schopnosti malých Juniorů. Snahou nás všech trenérů je, aby kluky fotbal především bavil,“ říká trenér Tomáš Kostka.

FK Junior Strakonice U13 (na hlavní fotce)
Horní řada (zleva): Tobias Martínek, Matěj Kohout, Karel Jiřinec, Matěj Peleška, Jonáš Kostka, Martin Zeman, trenér Tomáš Kostka.
Dolní řada: Filip Švejnoha, Daniel Kubát, Marek Novák, Štěpán Choura, Adam Rejšek, Šimon Lacina.

Kanonýr Jonáš Kostka po posledním ligovém zápasu v Příbrami.

Napsal(a) Redakce | Foto FK Junior Strakonice