Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj mladších přípravek na Soukeníku ovládl Písek

 
středa, 16. září 2020, 14:51

Sezimovo Ústí - Součástí sobotního slavnostního otevření zrekonstruovaného sportovního areálu Soukeník FC MAS Táborsko v Sezimově Ústí byl turnaj mladších přípravek. Hrál se jako memoriál Petra Kreuzera, bývalého trenéra mládeže Spartaku MAS Sezimovo Ústí.

„Na turnaj vyšlo symbolické datum 12. září, kdy by oslavil pan Petr Kreuzer 75 let. Paní Kreuzerová a další účastníci turnaje tak zavzpomínali na člověka, jenž pomáhal rozjíždět mládežnické týmy po svém příchodu ze Sparty v roce 2007,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

Samotný turnaj nakonec odehrálo 7 týmů (jeden se odhlásil kvůli karanténě) systémem každý s každým. Nakonec byli nejúspěšnější kluci z Písku, který neprohráli žádné utkání. Druhým nejlepším celkem byli domácí fotbalisté FC MAS Táborsko.

Medaile účastníkům předávali paní Kreuzerová, radní Jihočeského kraje Pavel Hroch a starosta Města Sezimovo Ústí Martin Doležal.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 
Reklama