Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V Chýnově pořádají kvalitní turnaj mladších přípravek

 
úterý, 11. srpna 2020, 09:56

Sobota 15. srpna 2020 bude na chýnovském hřišti patřit mládežníkům. Uskuteční se tu 2. ročník velmi kvalitně obsazeného turnaje mladších přípravek O pohár starosty města Chýnov, který pořádají město Chýnov a fotbalový oddíl FC Chýnov.

Turnaje pro kategorii mladší přípravka U8 – U9 se zúčastní 14 družstev, která se střetnou (4+1) ve dvou základních skupinách s následným play-off a zápasy o konečné umístění. 

O vítězství budou usilovat týmy 1. FK Příbram, SK Dynamo Č. Budějovice, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, FK Lokomotiva Trnava, FC MAS Táborsko, FC Sellier & Bellot Vlašim, FC Chýnov, FK Pelhřimov, SK Benešov, AFC Humpolec, FC Slovan Havlíčkův Brod, FK Slavoj Český Krumlov, TJ Lokomotiva Veselí n./Luž.

Začátek je naplánován na devátou hodinu a proběhne souběžně na třech hřištích. Finále je na programu v 16.20 hodin, po němž následuje slavnostní vyhlášení.

Součástí akce jsou dovednostní soutěže pro týmy i hráče pod dohledem Grassroots trenérů mládeže FAČR (trenéři Pulec, Florián, Houdek, Kostka, Starý, Krtek, Málek).

Během turnaje bude zajištěn doprovodný program, mj. Česká asociace Teqballu nabídne „Teqpark“, kde bude možné vyzkoušet si nový sport Teqball za účasti jednoho z ambasadorů tohoto projektu.

Od 18 hodin se o zábavu na hřišti postará kapela Horváth Band.

Napsal(a) Redakce | Foto Miroslav Holer