Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vydařený mládežnický turnaj SK Čtyři Dvory navštívili hráči Dynama

 
úterý, 4. srpna 2020, 14:53

České Budějovice - O víkendu se na stadionu SK Čtyři Dvory konal 1. ročník fotbalových turnajů pro starší přípravku a mladší žáky. Za horkého počasí se v sobotu zúčastnily tři týmy starších přípravek a v neděli pět týmů mladších žáků.

Turnaje se hrály systémem dvakrát každý s každým. Bylo k viděný spoustu vyrovnaných utkání, kde nakonec zvítězily po těsných výsledcích v sobotu Slavoj Hrdějovice a v neděli FC Nové Hodějovice.

"Tímto bych chtěl poděkovat všem zúčastněným na prvním ročníku turnajů kategorie U10 a U12 pořádaných 1. a 2. srpna na stadionu SK Čtyři Dvory. Velké díky patří všem partnerům akce, pořadatelům, hráčům a jejich rodičům, kteří zde vytvořili skvělou atmosféru. Další poděkování patří také současným a bývalým hráčům SK Dynamo České Budějovice - Petr Benát, Zdeněk Křížek, Maksym Talovierov, Martin Králik, kteří si udělali čas a dorazili tuto akci podpořit. Věřím, že si oba turnaje všichni užili, tak jako já a v příštím roce se opět sejdeme u dalšího ročníku!“ uvedl organizátor turnaje Vít Slepička z SK Čtyři Dvory.

Sobota 1. 8. 2020 starší přípravka U10

1. místo: Slavoj Hrdějovice

2. místo: SK Slavia ČB

3. místo: SK Čtyři Dvory

Neděle 2. 8. 2020 mladší žáci U12

1. místo: FC Nové Hodějovice

2. místo: SK Čtyři Dvory

3. místo: TJ Malše Roudné

4. místo: TJ Hluboká n. Vlt.

5. místo: TJ Dolní Bukovsko

Napsal(a) SK Čtyři Dvory | Foto Michaela Mikešová
 


 
Reklama