Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

OFS Tábor uspořádal ve Veselí nad Lužnicí příměstský fotbalový kemp

 
sobota, 1. srpna 2020, 22:55

Od pondělí 27. 7. do pátku 31. 7. se ve Veselí nad Lužnicí uskutečnil příměstský fotbalový kemp, který pořádal Okresní fotbalový svaz Tábor. Kempu se zúčastnili mladí fotbalisté ročníků 2009 – 2011 z celého okresu.

V nově zrekonstruovaném sportovním areálu TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí byl pro všechny účastníky připraven bohatý sportovní program, kterému přálo krásné letní počasí. Každé ráno začínalo vydatnou snídaní, po které následoval dopolední fotbalový trénink zaměřený na rozvoj dovedností převážně v herním prostředí, jehož hlavním cílem bylo bavit se fotbalem.

Radost z pohybu byla hlavním motivem celého kempu, a tak po vydatném obědě, který byl pro všechny mladé fotbalisty připraven v restauraci „Na Soutoku“, následoval odpolední všesportovní trénink, kde si hráči vyzkoušeli i jiné sporty, jako florbal, basketbal, nohejbal, plážový fotbal a přehazovanou tak, aby kromě fotbalových schopností a dovednostní rozvíjeli i svou pohybovou všestrannost.

Každý den kempu byl ukončen plnohodnotnou svačinou k doplnění sil po náročném celodenním programu. Poslední den proběhla v rámci programu i dovednostní soutěž ve „fotbalovém biatlonu“, kde hráči testovali úroveň svých fotbalových dovedností.

Po celou dobu kempu se o všechny účastníky staral realizační tým tvořený fotbalovými trenéry Richardem Floriánem (GTM OFS Tábor), Miroslavem Tomáškem, Petrem Nuhlíčkem a Pavlem Tomáškem (všichni TJ LOKO Veselí nad Lužnicí). Kromě toho jim v rámci dopoledních fotbalových tréninků v úterý a ve čtvrtek vypomohl i trenér Petr Krejník (GTM OFS Jindřichův Hradec).

Celý kemp byl ukončen vyhlášením výsledků ve „fotbalovém biatlonu“, předáním cen a rozloučením hráčů. Měřítkem úspěchu celé akce byla radost všech účastníků kempu.

Za celý realizační tým Mgr. Richard Florián – GTM OFS Tábor