Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FK Vodňany pořádá V. ročník turnaje přípravek

 
čtvrtek, 11. června 2020, 13:27

Ve Vodňanech proběhne 15. srpna 2020 turnaj v kopané v kategorii starších přípravek. Odehraje se na fotbalovém hřišti FK Vodňany za účasti maximálně 25 týmů.

Systém turnaje, rozlosování a další věci budou známy nejpozději týden před začátkem turnaje, dle počtu přihlášených družstev. Občerstvení a zábava zajištěna po celý den turnaje. Turnaj je určen pro ročníky 2010 a mladší. Hraje se 5 + 1, délka zápasu bude upřesněna podle počtu účastníků.

V sobotu 15. srpna 2020 zahájí turnaj v 8:30 prezentací týmů, 9:00 zahájení turnaje, 17:00 předpokládaný závěr turnaje a vyhlášení výsledků. Startovné činí 2.500,- Kč (zahrnuje oběd a pitný režim pro všechny účastníky. Pro trenéry je po celou dobu turnaje zajištěno občerstvení v podobě rautu a pití zdarma)

Podrobnější pravidla a systém akce budou oznámeny týden před zahájením celého turnaje všem přihlášeným týmům e-mailem. Startovné je nutné uhradit bezhotovostním převodem na bankovní účet číslo 0680924329/0800 nejpozději do 31.7. 2020. Do zprávy pro příjemce uveďte název týmu. Startovné se po zaplacení nevrací.

Zároveň prosíme o zaslání závazné přihlášky na níže uvedenou mailovou adresu, kde uvedete název týmu a kontaktní osobu vč. telefonního spojení (nejlépe mobilu). Zasláním přihlášky berete na vědomí, že pořadatel není povinen pojistit tuto akci pro případ zranění nebo pro případ jakékoliv újmy na majetku. Každý aktivní či pasivní účastník tohoto turnaje je zcela zodpovědný sám za sebe.

Kontakt: Vlastimil Vondrys, mobil: 777 335 962, e-mail: fkvodnany@centrum.cz

Napsal(a) Redakce