Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Portál Jihočeský fotbal uspořádá letní kemp pro děti

 
čtvrtek, 9. dubna 2020, 20:03

České Budějovice – Po dlouhém plánování spouští web Jihočeského fotbalu premiérový ročník příměstských kempů pro mladé fotbalisty. Uskuteční se v Českých Budějovicích ve druhé polovině července. Registrace již byla spuštěna.

Kemp proběhne v areálu Jihočeské univerzity Na Sádkách ve dvou turnusech pro chlapce a dívky ročníků 2007 – 2009 (1. turnus) a 2010 – 2013 (2. turnus), kteří budou rozděleni do skupin podle ročníku narození.

O děti se budou starat profesionální a licencovaní trenéři, kteří mají s mládeží bohaté zkušenosti. Šéftrenérem bude trenérský doyen Pavel Tobiáš, trenérský štáb bude mít na povel Ladislav Bernát. Záštitu převzala Komise mládeže Jč. KFS. Mottem kempu je Bav se, sportuj, poznávej.

„Letos náš portál slaví patnácté výročí a to byl hlavní důvod, proč jsme se rozhodli uspořádat něco pro děti. První akcí je červencový letní kemp, který povedou špičkoví jihočeští trenéři, a zúčastnit se ho mohou děti z celého kraje,“ říká za organizátory Michal Průcha s tím, že první přihlášky dorazily ze sousedních okresů, kde si rodiče zajistili dopravu a přihlašovali děti ve větším počtu.

Kromě fotbalových tréninků je pro děti připraven bohatý doprovodný program v podobě soutěží a her o ceny. V plánu je také prohlídka stadionu na Střeleckém ostrově, beseda s fotbalovou osobností, rozbor situací u videa, přednáška o výživě a jiné. „Kemp bude zakončen slavnostním vyhlášením a předáním pamětních diplomů,“ dodává Průcha. O celém průběhu obou turnusů bude podrobně informovat portál Jihočeský fotbal. Představí kompletní trenérský tým, přinese rozhovory s účastníky, zajímavosti, fotogalerie a videa.

První pětidenní turnus se koná od 13. do 17. července, druhý od 20. do 24. července 2020. Vždy pondělí až pátek. Kapacita turnusu je maximálně 30 účastníků. Termín přihlášek je prodloužen do 30. června 2020. Cena činí 3 500 Kč (v ceně jsou zahrnuty obědy, svačiny, pitný režim). Každý hráč obdrží na začátku kempu jako dárek dres se svou přezdívkou na zádech a trenýrky.

Registrace na letní kemp Jihočeského fotbalu probíhá zde.

Napsal(a) Redakce