Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na konci června proběhne ve Strakonicích brankářský kemp

 
úterý, 28. ledna 2020, 00:51

Strakonice - 4. ročník brankářského kempu Jiřího Prokeše pro kategorie přípravka, žáci a dorost se uskuteční od 26. do 29. června 2019 ve Strakonicích na hřišti Sídliště.

Na brankářském kempu Jiřího Prokeše bude použita metodika mentálního tréninku na WRX modulech, odrazové stěny WRX keeper line, odrazové plochy WRX plank line a sportovní pomůcky WRX step line. Na těchto tréninkových pomůckách se rozvíjí mentální kognitivní funkce sportovců jejich principů a zásad.

Specifickým tréninkem se rozvíjí koncentrace, soustředěnost, prostorové vnímání, self efficacy ale především verbální a neverbální projev, rozvoj doprovodných mentálních smyslů za pomoci terapeutických vlivů. Na těchto principech jsou rozvíjeni sportovci v severských státech a obdobně je tomu tak i u zástupce Jihočeské brankářské školy Jiřího Prokeše.

Kontakt:
Jiří Prokeš
Mobil: 603 549 864
E-mail: jirka.prokes1@seznam.cz
www.bkemp.cz

Předností tréninku na WRX stěně keeper line je diagnostika mentální a tělesně kondice, nastavení psychomotorického, sensomotorického tréninku na zásadách sociomotoriky.  Největší přednosti této metody tréninku je minimalizace rizika zranění ve sportu, zařazení biomechanických, biochemických zásad a následná superkognita - vyhodnocení činnosti.

Hlavním trenérem mentálního tréninku Leoš Škorpík, extérní trenér, SFK Vrchovina, Jiří Prokeš, extérní trenér FK Junior Strakonice, a garantem doc. PaedDr. Marie Blahutkova, Ph.D.

Přihlášky s vyplněními údaji zasílejte nejpozději do 20. 5. 2019. Počet bude omezen na max. 50 dětí.

Napsal(a) Redakce